Metalurgistul Cugir traversează o perioadă bună, debutând cu dreptul în retur, scor 1-0 cu Avântul Reghin. Tot cu o formație di njduețul Mureș se vor duela fotbaliștii pregătiți de Călin Moldovan și în această rundă, sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare la CS Iernut. 5 victorii și un egal sunt ultimele rezultate ale trupei de sub Drăgana, care încearcă să își păstreze cadența și să obțină al 7-lea rezultat pozitiv consecutiv. 

Reușita lui Șuteu din prima etapă a adus victoria inaugurală a Cugirului în 2017. Plini de încredere și cu moralul ridicat, Itu și compania vor evolua sâmbătă, de la ora 15.00, la CS Iernut, o formație care se află în subsolul clasamentului, dar care poate pune probleme oricărui adversar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mergem la victorie! Am început cu dreptul returul, printr-un rezultat și o evoluție care ne dau încredere! Sperăm să contiunăm seria bună de jocuri, să nu luăm gol. Chiar dacă poziția din clasament a adversarului nu spune multe, Iernutul este un adversar incomod, care a făcut multe puncte acasă! Nu va fi deloc ușor! Sper să fim la fel de hotărâți, de concentrați și în aceste condiții sunt sigur că vom reuși să scoatem un rezultat pozitiv”, a precizat Călin Moldovan.

Singura incertitudine din lotul cugirean la această oră, este cea a lui Ovidiu Stoianof, experimenttul atacant având probleme la gleznă, însă acesta s-a pregătit normal în ultimele zile și va fi în lot pentru duelul cu CS Iernut.

În tur, cugirenii s-au impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Negrescu la ultima fază a jocului și o sarabandă de ratări la ambele porți.

În prima etpă a returului, CS Iernut a pierdut derby-ul jduețului, cu ASA Târgu Mureș II, scor 1-2, iar acum se află pe poziția a 12-a în clasament, cu 13 puncte.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.