Promovată în Liga a 3-a în anul 2013, Metalurgistul Cugir a început să devină una dintre formațiile de top a lacestui eșalon, fiind tot timpul în partea superioară a clasamentului! Oficialii cugireni au adus condiții bune pentru lot, în special la infrastructură, Cugir Arena fiind, probabil, unul dintre cele mai frumoase stadioen din eșalonul terț! La prima participare, Cugirul a terminat pe 3, după Șoimii Pâncota și Național Sebiș, în sezonul următor a fost a 2-a după FCM Baia Mare, iar în sezonul precedent, Metalurgistul Cugir a terminat din nou pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu locul secund ocupat de Performanța Ighiu. Acum, trupa lui Călin Moldovan este la 5 puncte distanță de locul al 3-lea, ocupat de Sănătatea Cluj și este deja sigură că va termina pe podium și în actuala stagiune, însă oficialii echipei, precum și jucătorii își doresc a 2-a treaptă a seriei!

Metalurgistul Cugir a început excelent anul 2017, curgând victoriile pe bandă pentru Călin Moldovan și elevii săi, ajungând la un total de 13 meciuri la rând fără înfrângere, din care 11 victorii și două egaluri, un parcurs rar întâlnit și demn de aplauze pentru o formație care în acest sezon a schimbat strategia și a început să promoveze tineri din propria pepinieră!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Odată cu aceste rezultate, Metalurgistul Cugir și-a modificat și obiectivul, Călin Moldovan declarând în repetate rânduri că: „ne dorim un parcurs bun care să ne ajute să consolidăm poziția secundă în clasament!”. Și acel parcurs bun a sosit, deși echipa a suferit două eșecuri la rând, cu FC Hermannstadt și Gaz Metan II, Cugirul a recuperat cu Recolta Dorolț și FC Bistrița, prima neprezântându-se la meciul de sub Drăgana, iar cea de a 2-a retrăgându-se la finalul turului!

În Seria a 5-a, lupta pentru podium este una de-a dreptul ”nebună”, însă Metalurgistul Cugir nu mai poate pierde medaliile, având 5 puncte avans față de Sănătatea Cluj, formația de pe locul al 3-lea, și 7 puncte peste Fotbal Comuna Recea, respectiv Unirea Jucu!

Cu două sezoane pe poziția a 3-a, și cel mai probabil două pe poziția secundă, Metalurgistul Cugir ține steagul județului sus în eșalonul al 3-lea, și nu este exclus ca din sezonul următor, echipa de sub Drăgana să devină din nou favorită pentru accederea în liga secundă!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.