Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj72Metalurgistul Cugir nu se regăsește după eșecul cu CM Lugoj și remiza de la Filiași, iar astăzi, echipa lui Călin Moldovan a pierdut cu 2-3 (0-2) deplsarea de la Pndurii Târgu Jiu II. Gazdele au făcut un meci bun și la un moment dat tabela indica scorul de 3-0 în favoarea lor, Cugirul punctând de două ori prin Șuteu (64) și Bold (90). Cu toate că a suferit un eșec, Metalurgistul rămâne la 4 puncte în spatele liderului ASU Poli Timișoara, formația alb-violetă cedând la rându-i cu 1-3 la Național Sebiș.

Metalurgistul Cugir se adâncește în seria rezultatelor negative, echipa lui Călin Moldovan făcând al 3-lea pas consecutiv negativ în lupta pentru supremație. Formația de sub Drăgana s-a împiedicat în deplasarea din sud de la satelitul prim divizionarei Pandurii Târgi Jiu și a pierdut cu 3-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 55 de minute de joc gazdele conduceau cu 3-0, iar în min. 64 Șuteu a trimis un slab semna de alarmă după ce a redus din diferență. Chiar dacă a alergat după egalare, eforturile fotbaliștilor din Alba nu s-au concretizat și s-au consolat cu încă un gol, punctat de Bold în ultimele secvențe ale partidei.

Metalurgistul Cugir rămâne la 4 puncte în spatele liderului Poli Timișoara, însă supremația seriei poate fi preluată mâine de Performanța Ighiu, în cazul unui succes trupa lui Himcinschi umrând să devină în premieră lider.

Metalurgistul Cugir: 91. Dragotă – 6. Chelaru, 7. Iovu, 13. Petricău, 4. Ș. Radu, 3. Letan, 20. Șuteu, 89. Bold, 15. Neagu, 8. Itu, 11. Iovănescu. Rezerve: 21. Tiut, 17. Goronea, 29. Preda, 16. Tăban, 19. Huțanu, 14. Afrapt, 5. Piko. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.