Metalurgistul Cugir a suferit al doilea eșec consecutiv, scor 2-3 (1-3), în deplasare la Gaz Metan Mediaș II. Trupa lui Călin Moldovan a fost condusă în minutul 30 al partidei cu 3-0, după care a început sarabanda ratărilor, fructificând doar două ocazii. Au marcat: Coșerean (11 – penalty), Olaru (25), Țili (29 – penalty) / Soianof (44 – penalty, 60).

Eșecul cu FC Hermannstadt a destabiliat ușor gruparea de sub Drăgana, care a pierdut astăzi al doilea meci la rând. Gaz Metan Mediaș II a început perfect partida și în minutul 30, conducea deja cu 3-0, după golurile marcate de Coșerean (11 – penalty), Olaru (25), Țili (29 – penalty), două din lovituri de la 11 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cugirul a zguduit plasa în minutul 44, când Stoianof a executat și el o lovitură de pedeapsă, stabilind scorul pauzei, 3-1 în favoarea gazdelor.

Stoianof și compania s-au întrecut în ratări în partea secundă, din toate pozițiile, decarul Metalurgistului reușind dubla în minutul 60. S-a terminat 3-2 pentru ”gaziști”, care au adus al 2-lea rezultat nefast la Cugir.

Metalurgistul Cugir va juca marți, în etapa intermediară, pe teren propriu cu Recolta Dorolț.

Metalurgistul Cugir

12
Vlase
18
Cioban
8
Itu
5
Maftei
23
I. Tătar
21
Tudor
24
M. Popa
20
Șuteu
16
Tăban
25
Șaucă
10
Stoianof

Rezerve: 1. Ciubotariu, 25. Bold, 17. Udrea, 14. Iovănescu, 19. Marinoiu, 11. Varodi, 7. A. Radu. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Am respectat adversarul, dar cred ca ajunge! Cu noi nu a fost drept, cu astia nu stiu ce a mai fost.. sunteti echipa de pe loul 2…

  2. Nu ar trebuii sa îți dispară respectul pentru ca face parte din educația unui om ! Locul 2 e meritat, anul acesta ați fost mai constanți de la început pana acum aproape de final! Promovarea e aproape si meritata! Felicitari !!!
    Speram ca liga 2 sa nu fiți doar o apariție meteorica ! Mult succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.