img_6021După o săptămână de pauză, timp în care s-a antrenat pentru a rămâne în formă, Metalurgistul Cugir va avea parte de o deplasare dificilă, la Unirea Jucu, formația clujeană care a reușit două victorii în ultimele două etape și se află în creștere de formă. Cugirenii își doresc să își păstreze seria succeselor, însă duelul de la Jucu se anunță unul dificil, cu două formații puternice, care își doresc victoria. Partida va avea loc vineri, de la ora 15.00, la Baza Sportivă Jucu.

Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir speră ca această pauză din campionat a echipei sale să nu afecteze ritmul grupului, Cugirul aflându-se în vârf de formă la ultimele dueluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne dorim să câștigăm jocul, întâlnim o echipă bună, care este în revenire de formă, cu două victorii în ultimele două meciuri. Ne-am pregătit bine, sperăm ca pauză să nu ne fi scos din ritm, avem încrede în noi, în potențialul nostru și facem tot posibilul să ne menținem pe această pantă ascendentă. Băieții sunt motivați, montați și sperăm ca ora jocului să ne prindă la capacitate maximă”, a punctat Călin Moldovan.

Tehnicianul formației de sub Drăgana este mulțumit de felul în care s-au pregătit elevii săi în ultima perioadă, aceștia fiind toți apți pentru jocul din Cluj.

  • Unirea Jucu – în creștere de formă!

Formația din Cluj are doar două victorii în 5 etape, însă ambele au fost obținute în ultimele două meciuri, 2-0 cu Avâtnul Reghin și 2-1 cu CS Iernut. La ultimul joc, cel de la Iernut, Florin Dan, fostul unirist a fost unul dinte cei mai buni oameni de pe teren, acesta punctând primul gol al meciului, și Rogozan a adus reușita victoriei la ultima fază.

Iată ce formație a aliniat Alpar Meszaros la ultimul duel:

jucu

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.