Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj73După șocul suferit etapa trecută pe teren propriu, când a cedat pentru prima dată în actualul sezon în fața propriilor supoeteri, scor 0-1 în fața Lugojului, Metalurgistul Cugir se deplasează în sudul țării pentru confruntarea cu ACSO Filiași, penultima echipă din clasament. De fapt, Filiașul a ajutat Cugirul să urce în fotoliul de lider, după ce Poli Timișoara a pierdut neașteptat în fața echipei din subsolul clasamentului. Duelul va avea loc vineri, de la ora 17.00.

Cu toate că era un veritabil moment de a se desprinde de urmăritoare, Cugirul a ratat această șansă, și chiar dacă a pierdut o luptă nu va abandona războiul. Lugojul a fost prima formație care a plecat cu toate punctele de pe Arena CSO Cugir în actualul sezon, iar acest lucru a produs o stare de șoc în rândul formație idin Alba. Acum, Călin Moldovan speră ca elevii săi să aibă o altă atitudine în meciul de la Craiova cu Filiașul, iar rezultatul să îi mențină pe prima poziție în clasament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Încercăm să reparăm ce am stricat sâmbătă. Am încredere în băieți că vom reuși să trecem peste șocul acestei înfrângeri, pentru că a fost un șoc, mai ales după ce am revăzut imaginile meciului. Nu meritam sub nicio formă să pierdem partida cu Lugojul! Ăsta este fotbalul, nu am fost atenți și sunt convins că vom repara ce am stricat sâmbătă și vom câștiga jocul de vineri. Băieții vor avea o reacție de orgoliu, de bărbați adevărați și se vor impune pe teren”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Tehnicianul liderului din Seria a 4-a este de părere că fiecare meci este dificil, iar Filiașul va face tot posibilul pentru a avea un joc bun încercând să mai producă o spurpriză după ce a trimis Poli Timișoara în Banat cu mâna goală.

”Toate meciurile sunt dificile, nu contează că Poli a pierdut acolo. Ați văzut în etapa trecută că se poate pierde oriunde. Am pierdut noi, a pierdut Ighiul, la fel și Timișoara în urmă cu două etape. Va fi un meci greu pentru că întâlnim o echipă arțăgoasă, care nu are ce să piardă pe un teren prost din câte am auzit”, a mai adăugat Călin Moldovan.

La jocul contra penultimei clasate Călin Moldovan nu se va putea baza pe serviciile fundașului Ștefan Radu – suspendat, iar oficialii cugireni speră ca atacantul Ionuț Radu să fie recuperat.

Metalurgistul Cugir se deplasează în sudul țării de perima poziție cu 44 de puncte, iar Filiașul se află pe locul al 14-lea, după ce a a dunat 14 puncte în actualul sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.