Duel pentru podium, sâmbătă, de la ora 17.00, în Maramureș, unde Metalurgistul Cugir se deplasează la ACS Fotbal Comuna Recea. Aflaate la egalitate de puncte, 41, cele două formații luptă pentru un loc pe podium, Cugirul având și un meci în minus, precum și moralul ridicat după victoria cu Jucu. Recea a avut o serie de invidiat, cu 14 meciuri fără înfrângere, stopată în intermediara de marți, când a cedat în deplasare, la CS Iernut! Cplin Moldovan a preciat că echipa sa va juca tot la victorie și în această confruntare!

Metalurgistul Cugir este pe val, după 10 meciuri la rând fără înfrângere, din care 6 victorii consecutive, și un singur egal în toată această perioadă. Duelul cu Recea se anunță unul extrem de dificil, o confruntare dedicată locurilor fruntașe, însă Călin Moldovan a declarat că nu îl sperie adversarul și așteaptă o nouă victorie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Toate meciurile sunt grele! Mergem la Recea să jucăm, să încercăm să câștigăm și acolo, vedem ce o să fie. Terenul de acolo va fi principalul nostru adversar, este o suprfață mică, care ne încurcă la construcție, însă vom face tot posibilul să ne adaptăm cât mai repede. Recea este o contracandidată la podium, dar noi ne dorim să rămânem acolo sus, printre cele mai bune echipe din serie, pentru că băieții merită din plin acest lucru”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Tehnicianul echipei de sub Drăgana se poate declara în continuare mulțumit și norocos, având în vedere că nu are probleme de lot nici pentru acest duel.

De cealaltă parte, ACS Fotbal Comuna Recea a avut o serie incredibilă, de 14 jocuri consecutive fără înfrângere, stopată chiar marți, când a pierdut cu 0-1 la CS Iernut.

Formația antrenată de Romulus Buia încearcă să își revină în fața propriilor spectatori, dar duelu lse anunță unul extrem de dificil pentru ambele echipe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.