Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj50Deși era programată inițial luni, 11 iulie, reunirea lotului Metalurgistului Cugir se va face la o săptămână distanță, pe 18 iulie. Oficialii echipei sunt discuții avansate cu mai mulți fotbaliști, însă nu au parafate contracte, doar acorduri verbale, urmând ca negocierile finale să aibă loc în orașul de sub Poalele Drăganei. Ovidiu Vezan este principala țintă în această perioadă de mercato, negocierile între cele două părți fiind avansate.

Călin Moldovan a programat reunirea divizionarei terțe pe data de 18 iulie, la ora 16.30, când la Cugir sunt așteptați mai mulți fotbaliști din toate colțurile țării. Rămasă fără o bună parte din lotul de anul trecut, Metalurgistul caută mai multe piste, iar negocierile finale se vor purta după startul pregătirilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu avem semnate contracte, dar am vorbit cu o serie de jucători și urmează se ne vedem luni, când începem antrenamentele. Avem înțelegeri verbale, dar nu pot să dau nume, pentru că aceștia nu au semnat. Sunt și jucători din județ, dar mai mulți din alte părți ale țării. Ovidiu Vezan este principala noastră țintă”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Chiar dacă s-a vehiculat o trecere a 4 fotbaliști (Stoianof, Iclănzan, Bănică, M. Popa) din tabăra Vințului la Cugir, nu s-a ajuns până la negocieri, purtându-se doar o discuție amicală.

„A fost o discuție amicală cu cei de la Vinț (purtată între Itu și Stoianof, foști colegi), dar ei au declarat că își doresc să continue la echipa lor dacă nu vor fi probleme de ordin financiar”, ne-au declarat surse din cadrul clubului.

Călin Moldovan a fost la unison cu Adorian Himcinschi și Paul Ciucă, aceștia precizând că cele 4 formații din județul Alba ar trebui grupate în aceeași serie.

„E normal să fie toate 4 în aceeași serie. Ar fi mult mai interesantă o serie cu 4 echipe din Alba. Și economic ar fi mai ușor de suportat, plus de asta, spectacolul fotbalistic ar avea de câștigat. E o mândrei pentru Alba că are 4 echipe în Liga a 3-a”, a precizat tehnicianul Cugirenilor.

Misiunea oficialilor echipei din județul Alba, aceea de a încropi o echipă, nu este una ușoară având în vedere că vor fi nevoiți să realizeze multe transferuri. Cele mai mari probleme au apărut în sectorul juvenil, însă Cugirul și-a format mai multe legături și se vor purta discuții cu mai multe cluburi pentru împrumutul unor juniori (FC Brașov, CSMS Iași), fiind așteptat la Cugir și Chelaru în cazul în care cluburile din Liga a 1 vor reuși să amâne implementarea regulii cu un fotbalist under 21 în teren. Totodată nu este exclus ca antrenorul Călin Moldovan să apeleze și la câțiva fotbaliști locali, proveniți de la echipa de republicani a Metalurgistului, antrenată de Cosmin Șuvaina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Dar nu va trebuie jucatorii daca il aveti pe pahone si lucian itu in echipa:))da si domnul calin moldovan are legaturii ,nu aveti nimic ma saraciilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.