În ultima etapă a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir a remizat în deplasare la Viitorul Ulmeni, scor 1-1 (1-0), prin golurile marcate de Stoianof (35), respectiv Feraru (90 – penalty). Ocaziile s-au răzbunat, Metalurgistul având o sumedenie de acțiuni care nu au fost finalizate, gazdele primind ușor lovitura de pedeapsă! Aceste aspecte sunt mai puțin importante, având în vedere că Metalurgistul Cugir a termiant pe locul secund cel de-al 4-lea sezon în Liga a 3-a, fiind al 4-lea podium la rând pentru trupa de sub Drăgana!

Ultimul meci din Liga a 3-a din actualul sezon pentru Metalurgistul Cugir a însemnat doar o remiză, în deplasare, la Viitorul Ulmeni. Metalurgistul Cugir a controlat întreg jocul, a ratat o sumedenie de ocazii, însă aceastea au fost răzbunate!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ovidiu Stoianof a deschis scorul în minutul 35, după ce a primit o pasă excelentă de la Mădălin Popa, scor care s-a dovedit a fi decisiv până după pauză! A urmat o o sarabandă a ratărilor pentru elevii lui Călin Moldovan, care au trecut pe lângă majorarea avantajului în reptate rânduri prin Stoianof, Șuteu, Șauca, A. Radu, Iovănescu și M. Popa.

Ocaziile s-au răzbunat, iar Ulemniul a primit ușor un penalty în minutul 90, pe care l-a transformat căpitanul Feraru, stabilind scorul final al partidei!


  • 4 sezoane – 4 podiumuri!

Metalurgistul Cugir încheie o nouă pagină de istorie a echipei, bifând al 4-lea podium consecutiv în Liga a 3-a, două locuri 3 și două locuri 2, ultimul în actualul sezon, fiind cea mai bună formație a seriei după promovata FC Hermannstadt.

Viitorul Ulmeni

G. Danciu
Șerban
David
Tamaș
Liheț
Ghereben
Ardelean
Borota
Moș
Feraru
Bote

Rezerve: Anișoreac – Bandi, T. Mircea, Tutuța. Antrenor Cristian Bogdan.

Metalurgistul Cugir

Vlase
Cioban
Bold
L. Tudor
Tătar
Șuteu
Marinoiu
M. Popa
Șaucă
A. Radu
Stoianof

Rezerve: Ciubotariu – Varodi, Codrea, Iovănescu, Udrea. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.