Metalurgistul Cugir a revenit pe teren după două partide câștigate la ”masa verde”, însă echipa lui Călin Moldovan a pierdut jocul cu Unirea Dej, scor 1-2 (1-1), prin golurile marcate de Stoianof (15), respectiv Ferhaoui (24 – penalty) și P. Bogdan (54). A fost ultima reprezentație pe teren propriu în actualul sezon pentru Cugir, care rămâne pe poziția secundă în clasament!

Cugirul a început bine meciul cu Dejul, ultima reprezentație în faața propriilor spectatori di nactualul sezon, iaar în minutul 15 a deschis scorul prin Ovidiu Stoianof, după o centrare din corner a lui Șuteu. Oaspeții au revenit rapid în joc, iar în minutul 24 au egalat prin Ferhaoui, care a transformat un penalty. Acesta a fost și scorul pauzei, deși Mădălin Popa a avut o ocazie mare în minutul 43, când a tras în portar din careul mic!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dejul a început mai bine repriza secundă, și a majorat avantajul în minutul 54, prin P. Bogdan, după care Cugirul a alergat după egalare, ratând ocazii importante. Scorul de 2-1 pentru Unirea Dej s-a păstrat până la final, însă Cugirul își păstrează poziția secundă, iar în ultima etapă va evolua la Viitorul Ulmeni.

Metalurgistul Cugir

Vlase
I. Tătar
Tăban
Maftei
Bold
Tudor
M. Popa
Șuteu
A. Radu
Șaucă
Stoianof

Rezerve: Ciubotariu, Udrea, Cioban, Codrea, Marinoiu, Iovănescu, Varodi. Antrenor Călin Moldovan.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Cherechi
Bogdan
Giurgean
Muntean
A. Blaj
Ferhaoui
Suciu
D. Blaj

Rezerve: Iura, Cociș, Szabo, Vaida, Rus, Iepan, Opreja. Antrenor Eusebiu Șuvagău.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.