Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir42Metalurgistul Cugir a încheiat seria amicalelor cu o victorie în fața formației Unirea Jucu, scor 3-2 (1-1) după golurile marcate de Iovu, Goronea și I. Radu, pe când ambele reușite ale formației din Cluj au fost trecute în dreptul lui Luca. Cugirul va debuta săptămâna viitoare în returul Ligii a 3-a, pe teren propriu împotriva echipei din Becicherecu Mic.

Metalurgistul Cugir se poate lăuda cu o perioadă de pregătire bună, cireașa de pe tort fiind pusă în ultimul meci amical, cel disputat sub poalele Drăganei cu Unirea Jucu. Elevii lui Călin Modlovan s-au impus cu 3-2 (1-1) la pauză și au un moral bun înaintea începerii returului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții au deschi scorul prin Luca din lovitură de la 11 metri, înă Iovu a restabilit egalitatea pe tabelă și totodată scorul primei reprize.

Cugirenii s-au dezlănțuit în a 2-a parte și au marcat imdeiat după reluarea jocului prin George Goronea.

Unirea Jucu a reușit să egaleze la doi prin același Luca, iar Ionuț Radu a adus victoria cugrenilor.

Călin Moldovan a folosit următoarea formulă: Tiut – Bold, Letan, Ș. Radu, Huțanu, Iovu, Chelaru, Piko, Necșulescu, G. Goronea, Cîrstean. Au mai fost folosiți: Tăban, Neagu, Șuteu, Iovănescu, Petricău, D. Preda, I. Radu. Au lipsit Dragotă și Afrapt.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.