calin moldovanDupă ce Marius Opric și-a dat demisia din funcția de antrenor al divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, Călin Moldovan este noul tehnician al echipei de sub Drăgana. Numele acestuia era vehiculat și în vară pentru banca metalurgiștilor, imediat după drama trăită de Cristian Coroian.

Marius Opric și-a încheiat colaborarea cu Metalurgistul Cugir după eșecul 1-4 suferit împotriva echipei CSM Lugoj. Hunedoreanul este prins cu mai multe proiecte personale și mandatul său era unul limitat la echipa din Alba, iar acesta a ales să se despartă de cugireni imediat după meciul de la Lugoj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oficialii Metalurgistului Cugir nu au stat prea mult pe gânduri și l-au instalat antrenor pe Călin Moldovan, tehnician care a mai trecut pe la Luceafarul Oradea și FC Zagon din postura de principal. Ca secund a lucrat alături de fostul unirist Alexandru Pelici la Forex Brașov și Arieșul Turda.

Numele lui Călin Moldovan nu este nou la Cugir, acesta mai aflându-se în câteva rânduri în negocieri cu șefii de sub Drăgana pentru a prelua echipa, inclusiv în vară, după drama lui Cristian Coroian.

Călin Moldovan va debuta pe banca Metalurgistului Cugir sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, împotriva echipei ACSO Filiași, iar potrivit site-ului oficial al clubului din județul Alba, Moldovan ăși dorește să redreseze corabia cugireană și să lupte pentru… promovare.

sursa foto:ligab.gsp.ro, drukeria.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.