Metalurgistul Cugir mai are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic vicecampioană a seriei a 5 din Liga a 3-a, însă întreaga suflare cugireană își dorește o victorie la ultima reprezentație de pe teren propriu, vineri, ora 18.00, în compania formației Unirea Dej. Clujenii au o echipă tânără, puternică, iar duelul se anunță unul spectaculos, având în vedere că adversarii din Dej vor evolua fără presiune în acest joc.

Călin Moldovan și-a ținut în priză jucătorii în săptămâna precedentă, aceștia rămânând fără joc după ce Dorolțul a ”abandonat” etapa intermediară, iar FC Bistrița s-a retras din campionat. Vineri, Metalurgistul Cugir primește vizita Dejului, în încercarea de a securiza locul secund în clasament!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vrem să câștigăm, să terminăm cu victorie ultimul meci de acasă! Avem nevoie de cele 3 puncte. Vrem să terminăm pe locul secund, mai avem nevoie de un singur punct, însă noi ne gândim doar să câștigăm acest meci. Dejul este o echipă destul de tânără, care a avut rezultate bune mai ales acasă, e clar că vor veni să joace, dar pentru ei meciul nu are nicio miză, vor evolua fără presiune. Cu echipele bune ale seriei toată lumea se mobilizează, iar noi suntem o echipă bună a seriei, suntem pe locul secund. Trebuie să fim atenți, să luăm jocul cât se poate de serios și dacă vom fi concentrați ne vom face partida ușoară prin evoluție”, a declarat Călin Moldovan.

Antrenorul Cugirului nu se va pute baza pe experimentatul Lucian Itu – accidentat la genunchi, urmând ca în centrul defensivei să apară Tăban sau Tudor.

Unirea Dej a avut un sezon bun, în special în duelurile de acasă, unde a pierdut un singur joc. Clujenii sunt pe poziția a 9-a în clasament, cu 35 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.