Metalurgistul Cugir a câștigat al 3-lea amical al verii, scor 4-0 (2-0), contra formației Arieșul Turda. Transferat de la Cetate Deva, Făgărășanu a debutat cu gol sub comanda lui Călin Moldovan, celelate goluri fiind marcate de Șaucă și juniorii Udrea și Codrea. Metalurgistul Cugir va ieși vineri, din cantonament, cu partida cntra Unirii Alba Iulia, programată sub Drăgana, de la ora 10.00.

După 4-0 și 3-1 cu CS Soda Ocna Mureș și Pandurii Târgu Jiu, Metalurgistul Cugir a realizat „hatrick-ul” victorios în amicalele verii, după un 4-0 (2-0), sec, contra Arieșului Turda, formație din fotbalul județean clujean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză a jocului, sub comanda lui Călin Moldovan a debutat și Andrei Făgărășanu, transferat de la Cetate Deva, acesta punctând pentru 2-0, după golul marcat de Șaucă. La Cugir a revenit și fundașul central Negrescu, acesta evoluând în returul campionatului trecut la Pandurii Târgu Jiu.

A fost 2-0 la pauză, iar în al doilea mitan s-a înregistrat 4-0, după golurile marcate de juniorii Udrea și Codrea! Metalurgistul Cugir va întâlni vineri, de la ora 10.00, Unirea Alba Iulia, pe Stadionul ”Parc” de sub Poalele Drăganei.

Metalurgistul Cugir

Crivăț
Vărărean
Ș. Radu
Itu
Bold
Scurtu
Popa
Făgărășanu
Sorian
Șaucă
Tăban

Au mai evoluat: Bănică – Șuteu, Negrescu, Popescu, Neagu, Udrea, Codrea, Ciobanu, Vâjdea, Oltean. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.