soda 1Că lucruile s-au schimbat și merg tot mai bine la CS Ocna Mureș după venirea lui Sorin Corpodean în funcția de președinte al secției de fotbal, a văzut-o toată lumea, fosta ”Soda” având parte de un puternic val de promovare, atât în mediul virtual, cât și printre suporteri. După ce și-au tras echipamente noi, și-au făcut imn, site de prezentare și și-au renovat și complexul… oficialii echipei Onca Mureș au scos din joben un proiect gata să atragă câți mai mulți suporteri alături de echipă. 

Atât Marius Stîncel, cât și Sorin Corpodean au demonstrat că pot reînvia tradiția Soda Ocna Mureș. După ce au fost adunate toate ideile, s-a decis ca holul din interiorul clădirilor administrative ale Stadionului Soda, unde sunt poziționate vestiarele, precum și sauna sau bazinul de refacere, să fie tapetate cu imagini adunate de-a lungul anilor, poze surprinse pe stadionul din orașul salin în care apar mai multe legende ale clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Soda Ocna Mureș beneficiază în aceste memonete de una dintre cele mai moderne baze sportive din județul Alba, proiectul fiind realizat cu ajutorul Primăriei Ocna Mureș, fiind folosiți pentru modernizarea complexului sportiv peste aproximativ 500.000 de lei.

Cireașa de pe tor a acestei campanii de promovare va fi pusă la finalul lunii august, când pe Soda va ajunge Gaz Metan Mediaș, într-un amical de gală cu actuala formație, iar echipa de old boy va primi o formație similară a lui Dinamo, totul fiind organizat la 80 de ani de la folosirea pentru prima dată a unei nocturne în România.

Însă până atunci, cei care se ocupă de destinele clubului ocnamureșean au inițiat o campanie ”Săptămâna Porților Deschise”, care va avea loc în perioada 2-9 aprilie, în fiecare zi de la ora 14.00 și până la ora 16.30 urmând să fie deschis complexul, iar cei interesați să vadă noua față a bazei sportive. De asemenea, în cadrul acestei acțiuni, suporterii sunt așteptați să se fotografieze cu idolii lor, sau cu legendele clubului, printre care se numărăr Ovidiu Maier și Sorin Corpodean.

Până în prezent acest proiect este unul inovativ la nivelul județului Alba, iar Soda Onca Mureș speră la un succes cu această strategie de atragere a suporterilor lângă echipă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.