Performanta Ighiu-FC Hermannstatd amical19După ce în weekend nu au avut programate întâlniri amicale, reprezentantele județului Alba din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu vor trece din nou la treabă, miercuri, împotriva unor echipe puternice. Cugirul se va deplasa la divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea, în timp ce Ighiul va juca la Sebeș sau Oarda contra colegei de serie CNS Cetate Deva.

Ocupantele locurilor 2 și 3 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu vor avea parte miercuri de cele mai tari amicale de până acum din perioada de pregătire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Metalurgistul Cugir va întâlni formația de pe locul secund din Liga a 2-a, CSM Râmnicu Vâlcea, în deplasare, partidă care va începe la ora 15.00. Călin Moldovan va avea ocazia să îi retesteze pe nou veniții la echipă din această iarnă – Letan, Petricău și Iovu, urmând ca la Vâlcea să evolueze și atacantul Ionuț Radu, revenit la echipă după ce a dat probe la Concordia Chiajna.

De partea cealaltă, Performanța Ighiu a întâlnit în perioada de pregătire doar echipe din Liga a 4-a, FC Hermansstadt Sibiu și Mureșul Vințu de Jos, urmând ca miercuri să aibă parte de primul test cu o divizionară terță. Echipa lui Adorian Himcinschi va juca împotriva formației Cetate Deva, cu începere de la ora 11.00, nefiind cunoscută încă locația, la Sebeș sau la Oarda. Pentru Performanța Ighiu va debuta juniorul Ghiunghiuș, adus de la UTA Arad în urmă cu puțin timp.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.