Interes scăzut pentru funcția de vicepreședinte al Ascociației Județene de Fotbal Alba, singurul candidat care și-a depus dosarul fiind Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia, chiar în ultima zi a termenului decis de forul fotbalistic județean! Mihai Dăscălescu poate fi coleg astfel tocmai cu cel care l-a învins la precedentele alegeri, Ovidiu Hulea, urmând ca de la 1 iunie, AJF Alba să funcționeze după noul statut, fiind prevăzut ca structura să aibă doi vicepreședinți!

Cu puțin timp înainte de… ”închiderea urnelor”, Mihai Dăscălescu și-a depus dosarul pentru funția de viceprețedinte al AJF Alba. Acesta va fi votat pe data de 1 iunie, când va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cazul în care va deveni vicepreședinte, Mihai Dăscălescu va fi coleg cu Ovidiu Hulea, cel care l-a bătut la precedentele alegeri, aceștia lucrând împreună în Biroul Executiv al AJF Alba.

Mihai Dăscălescu a primit propuneri din partea echipelor Inter Ciugud, Europa Alba Iulia și Limbenii Limba.

A fost oarecum un interes scăzut pentru această funcție ,având în vedere că la alegerile di n2014, pentru funcția de vicepreședinte s-au înscris în luptă Ovidiu Hulea, Mihai Dăscălescu și Ionică Moldovan, acesta renunțând după realegerea lui Sorin Corin Corpodean în funcția de președinte al AJF Alba!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.