13474228_1150188891700464_1338030966_nNici bine nu a preluat Unirea Alba Iulia că finanțatorul Mihai Hauptkorn a și primit alte oferte de la echipele din județ. Conform președintelui din Cetatea Marii Uniri, acesta este sunat zilnic de Dani Popa pentru a se alătura proiectului de la Șurianu Sebeș.

Mihai Hauptkorn a dat asigurări că în ciuda eforturilor pe care Daniel Popa le face pentru a-l atrage la Șurianu Sebeș, acesta va rămâne la Unirea Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt aproape zilnic sunat de Dani Popa pentru a mă alătura echipei Șurianu Sebeș. Să fie clar pentru toată lumea, eu nu plec de la Unirea Alba Iulia pentru că sunt mulțumit de ceea ce am găsit aici. Cu siguranță ne vom bate la promovare și vom reuși acest lucru”, a declarat Mihai Hauptkorn, președinte Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia rămâne momentan indiferentă la transferurile echipei Șurianu Sebeș, gruparea din „Arini” are un avantaj moral în acest moment la o simplă privire a celor două loturi.

În altă ordine de idei trebuie amintit faptul că Radu Ștefan (Metalurgistul Cugir) a ajuns la un acord cu Unirea Alba Iulia și va semna contractul în următoarele zile.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.