Prezentare Surianu Sebes34Mihai Manea, antrenorul echipei Șurianu Sebeș a participat săptămâna trecută la examenul pentru admiterea la Licența B organizat de Școala Federal de Antrenori. Acesta s-a numărat printre cei 104 candidați, care se luptau pentru 50 locuri. Mihai Manea a fost admis al 4-lea urmând să se perfecționeze în această meserie

Mihai Manea s-a descurcat la examenul pentru admiterea la Licența B UEFA, depășind foști fotbaliști importanți care au activat la nivelul Ligii 1 și a 2-a din România. Tehnicianul Sebeșului va fi coleg în următorii doi ani cu foștii uniriști Florin Dan sau Bobi Verdeș, precum și cu fostul jucător al Craiovei Ovidiu Dănănae.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Manea a fost admis de pe al 4-lea loc, având o medie finală de 7,91. Printre cei 50 de viitori cursanți se află și antrenorul divizionarei secunde FCM Baia Mare, Dorin Toma.

Mihai Manea a evoluat de lungul carierei la FC Argeș, Farul Constanța, Unirea Alba Iulia, CS Zlatna, CIL Blaj sau CSM Sebeș, dar și la cluburi din Moldova, Belgia sau Maroc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.