Unirea Alba Iulia-Muresul Vintu de Jos97După un sezon și jumătate pe banca Mureșului Vințu de Jos, Mihai Manea va debuta în 2016 la cârma formației Șurianu Sebeș, trupă care își dorește cu ardoare câștigarea Ligii a 4-a, lucru dovedit de transferurile efectuate și de lotul puternic pe care l-a construit în cei doi ani de la înființare. Mihai Manea își dorește în primul rând sănătate, iar apoi să câștige cât mai multe partide din postura de antrenor al Sebeșului.

Nerăbdător să înceapă treaba la Șurianu Sebeș, Mihai Manea pornește la un nou drum cu multă credință, pasiune și devotament. De asemenea își dorește mai multă înțelegere între semeni și un parcurs bun cu Șurianu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Îmi doresc ca 2016 să fie un an bun pentru toată lumea, încărcat de sănătate și liniște. Pe plan sportiv îmi doresc să câștig cât mai multe meciuri alături de noua mea echipă. Le doresc tuturor un an nou fericit și fiecare dintre noi să fim mai buni unii față de ceilalți. La mulți ani!”, a precizat Mihai Manea, antrenorul formației Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

11 COMENTARII

  1. Credeam ca ardelenii sunt oameni mai buni, dar de unde , niste frustrati si niste invidiosi pe altii care isi doresc sa realizeze lucruri frumoase. Retarzilor , voi nu puteti sa sustineni nici o echipa

    • amu depinde de cine se crede ardelean in aceasta ecuatie…sunt doar ceva impresii lasate in urma faptelor intamplate,ca vb aia,fum fara foc nu iese…

    • da ba manea numa lucruri frumoase ai realizat pe unde ai tarait digeiu dupa tine oare de ce plang toti dupa voi?? mai ales vintu unde ai platit cantonamente le ai dus maieuri si i ai lasat fara lovele :))))) sustinem sebesu … pana la faliment :)))))

  2. @Obelix – tu nu prea ai treaba cu limba română…incearcă sa folosesti alt sistem de comunicare! E greu pentru tine!
    @Sebes – tu esti prea prost pentru lumea asta…acolo la tine la Spring mai ai lemne de taiat si vin de baut!

    • mai Celentano,omul are dreptul la opinie,sunt niste impresii la rece, esti rau,nu putem fi toti pupincuristi ca tine…gandeste inainte de a afirma ceva…..nu cred ca gramatica e cea mai buna prietena a mea,dar incerc pe cat posibil sa ma exprim macar coerent…ai putea incerca si tu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.