Unirea Alba Iulia-Muresul Vintu de Jos96Mihai Manea nu mai este de astăzi antrenorul echipei Mureșul Vințu de Jos, acesta dându-și demisia din funcție, fiind urmat și de secundul său, Raul Oargă. Situația incertă a fondurilor de la Vințu a condus la acest deznodământ, plus faptul că jucătorii erau neplătiți de ceva vreme. Cel mai probabil Mihai Manea va ajunge la Șurianu Sebeș cu toate că tehnicianul a precizat că ”m-am săturat și am nevoie de o pauză”.

Mureșul Vințu de Jos va deveni o echipă de pluton în cel mai scurt timp, având în vedere că principalul pilon al ascensiunii echipei din ultimele două sezoane, Mihai Manea a părăsit corabia. S-a ajuns la această situație după ce Vințu a rămas fără fonduri, iar autoritățile locale nu au putut oferi un răspuns viabil în acest sens.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost o perioadă dificilă, însă am rămas pentru băieți. Nu am mai rezistat și mi-am dat demisia. Nu știu ce o să fac pentru că m-am cam săturat și chiar am nevoie de o pauză. S-a încheiat o poveste frumoasă pe care am trăit-o la Mureșul Vințu de Jos”, a precizat tehnicianul.

Jucători blocați între Vințu și Ighiu

Pe lângă plecarea cuplului de antrenori Manea – Oargă, Mureșul Vințu de Jos va renunța și la o mare parte din jucători, aflându-se în imposibilitatea de a le mai achita salariile. O problemă mai delicată o au Marius Cristea, Robert Morar și Dan Nemeș, fotbaliști care au evoluat deja pentru două echipe în actualul sezon, singura variantă pentru ei fiind să rămână la Vințu de Jos, să se întoarcă la Ighiu sau să evolueze în Liga a 5-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. cum adică sa ramana la vint. sa revină la ighiu sau sa joace in liga a5a
    ??????este posibil sa joace la o a treia echipă? ??
    va rog sa îmi răspundă cine stie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.