Cuplul de antrenori Mihai Manea și Raul Oargă au tot mai puține șanse să continue alături de liderul ligii a IV-a, Alba. Rămasă fără finanțarea lui Armando Popescu, Șurianu Sebeș este la un pas să-i piardă și pe antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă. 

Cu siguranță cei doi îl vor urma pe Armando Popescu la noua sa echipă, însă mai întâi finanțatorul trebuie să își aleagă noua destinație, ținând cont de faptul că două din variante au căzutt deja, în cursă mai rămânând Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unica șansă ca antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă să rămână la Sebeș este dată de eventuala întoarcere a lui Armando Popescu, însă cu siguranță în cursul acestei săptămâni se vor edifica multe aspecte privind mutarea celor trei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. chiar il respect pe domnu manea si ii apreciez munca si relatia cu jucatorii dar deja mutatul asta de la o echipa la alta nu il mai inteleg.indiferent de situatia financiara daca este buna sau rea un om perseverent sta mai mult intrun loc.respect

  2. ce e asa de anormal? A fost la 4 echipe in 7 ani (Europa, Ighiu, Vintu si Sebes). Vi se pare asa mult intr-un fotbal judetean fara nicio perspectiva si fara conducatori care sa aiba vreun proiect pe termen mediu(cel putin)?Fiecare om isi doreste sa progreseze(Mihai cu siguranta vrea asta!!) si tinde spre mai bine. Daca asta e o greseala, atunci nu mai inteleg eu nimic! Bafta, Mihai!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.