IMG_4643Șurianu Sebeș are o iarnă agitată. Pentru a-și spori șansele la promovare, Șurianu Sebeș negociază în aceste zile cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă, dar și cu o serie de jucători de la Mureșul Vințu de Jos și nu numai.

Vlad Ignat, Claudiu Oară, Paul Munteanu, Ionuț Grozav, Florin Fântână de la Mureșul Vințu de Jos sunt doriți insistent de Șurianu Sebeș, formație de care sunt tot mai aproape și antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă, iar lista sebeșenilor îl mai cuprinde și pe Cristi Bălaș (Performanța Ighiu).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Surse demne de încredere susțin că Mihai Manea și Raul Oargă au și ofertat câțiva jucători care sunt doriți de Șurianu Sebeș.

Rămânerea lui Vali Drăgan sub semnul întrebării

Cel mai bun jucător din lotul antrenat încă de Doru Oancea, Vali Drăgan, nu este sigur de faptul că va mai continua și din iarnă la Sebeș. Împrumutul acestuia del a Olimpia Aiud va expira în luna ianuarie, iar oficialii celor două echipe trebuie să se așeze la discuții pentru a prelungi înțelecerea cu fotbalistul aiudean.

Cel mai probabil președintele echipei Olimpia Aiud, Neluțu Demeter va solicita o sumă de bani pentru trnasferul golgheterului la zi din Liga a IV-a, la Sebeș.

Cert este faptul că Șurianu Sebeș devine una dintre principalele contracandidate la promovarea în Liga a III-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

11 COMENTARII

    • Deaia nu poti dormi tu ca merg la Sebes “mancatorii” de bani ? Sau ca alte echipe nu isi permit sa-i transfere ?:)) esti total paralel cu fenomenul si te ascunzi in spatele Pc-ului cu comentarii rautacioase la adresa Fc Muresul Vintu de jos la fiecare articol despre ce se intampla la echipa. Esti JALNIC.

  1. daca sebesul doreste sa ramana cu buzele umflate :))))un an doi pe ici unu doi pe colo :))) tot e greu sa promovezi, are atatia tineri cu care pot ajunge sus…cu 2 3 cu experienta langa ei….pacat de ei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.