11392824_863807977028430_4700309181916331596_nDupă două etape de așteptare, Mihai Mincă a debutat în anul 2016. Unul dintre cei mai vechi echipieri din „Gruia”, Mincă a fost ales de Tony Conceicao pentru turul din semifinalele Cupei României cu ASA Târgu Mureș, iar mutarea portughezului s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece Mincă a fost îngerul păzitor dintre buturile „alb-vișiniilor”

Partida a început bine pentru Mihai Mincă, goalkeeper-ul evidențiindu-se în minutul 13 când a ieșit excelent pe o centrare plecată din piciorul lui Dedov, după care pe finalul primei părți ex-uniristul a fost providențial când a intervenit excelent în fața lui Ramiro Costa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă Mincă a continuat să închidă buturile porții echipei sale și a ieșit la rampă prima dată în minutul 51, când a respins spectaculos șutul lui Jazvic. În minutul 58, Mincă s-a comportat ca un adevărat libero respingând cu capul în fața lui Ramiro Costa, jucător ce scapase singur spre poarta CFR-ului.

„Mă bucur foarte mult că am apărat în primul rând, mă bucur că mi-am făcut datoria, Cupa României face parte din obiectivele noastre, ar fi un trofeu care să ne consoleze ratarea play-off-ului. Cât despre prestația de astăzi m-am simțit excelent între buturi și sper să-mi ajut echipa ori de câte ori se va apela la serviiile mele”, a declarat Mihai Mincă, portarul echipei CFR Cluj

Partida de la Târgu Mureș din turul semifinalelor din Cupa României s-a încheiat 0-0, iar Mihai Mincă a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.