tira 1Mihai Țîra, secretarul general al Asiociației Județene de Fotbal Alba a părăsit ieri ”lumea burlacilor” și și-a vizat carnetul în ”Liga Însuraților”. Alături de nașii Sorin Și Ana-Maria Corpodean, Mihai și Laura au pășit într-o nuă etapă a vieții, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu, după ce la mijlocul săptămâniitrecute au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile. Laura, soția lui Mihai Țîra este fostă componentă a lotului CSU Alba Iulia, contribuind la promovarea echipei în Liga Națională de Baschet Feminin în urmă cu mai multe sezoane.

Lumea fotbalului din Alba a îmbrăcat straie de sărbătoare sâmbătă, când Mihai Țîra, secretarul general al Asiociației Județene de Fotbal Alba, fost arbitru divizionar al județului a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu o fostă baschetbalistă a CSU Alba Iulia, Laura Țîra (fostă Alexandroae), după o lungă poveste de dragoste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei doi tineri însurăței vor fi călăuziți în această nouă viață de nașii Sorin și Ana-Maria Corpodean, fostul președinte al AJF Alba și arbitru FIFA fiind foarte mândru de finii săi.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Dumbrava, loc în care Mihai și Laura se simt foarte bine și pe care îl vizitează cu fiecare prilej, iar petrecerea a avut loc la un restaurant din afara municipiului Alba Iulia.

La nunta celor doi au participat mai multe nume din fotbalul județean, arbitri, observatori, care au ținut să le fie alături mirilor în cea mai frumoasă zi din viața lor.

CASĂ DE PIATRĂ!

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.