Ighiu - Sebis112Performanța Ighiu a ratat șansa de a obține trei puncte la Motru. Echipa lui Himcinschi a ratat un penalty și a evoluat în superioritate numerică 22 de minute.  S-a încheiat 1-1, un punct bun pentru Ighiu, dar păcat pentru cele două irosite.

Performanța Ighiu a fost condusă puțin timp la Motru, unde gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 5 prin Dicu. Un minut mai târziu, S. Turuș a înscris în poarta gazdelor și a stabilit scorul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În rerpiza a doua echipa lui Himcinschi beneficiază de o lovitură de la 11 metri, iar Silviu Turuș a ratat de la punctul cu var, iar în minutul 68 Hanu este eliminat pentru un fault din spate.

În avantaj numeric echipa lui Himcinschi a încercat să forțeze în ofensivă, însă fără rezultat.

Iată cele două distribuții:

Minerul Motru: Bănică – Iclăzan, Dicu, Coloreza, Scânteie, Ghighiliche, Cruceru, Tudoran, Tobă, Hanu, Cerbu. Rezerve: Gorun, Nuiclean, Pruteanu, Nicoloff, Stoicescu, Gavrilescu și Vrâncuț.

Performanța: Bodea, Rodean, Ov. Turuș, Ad. Potopea, G. Toma, R. Moga, Buda, Oniche, Bălaș,  B. Bărculeț și S. Turu. Rezerve: R. Baba, Giurgiu, H. Marian, Negură, Fetița, Cornea și R. David. Antrenor: Adorian Himcinschi

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.