Ighiu - Sebis55Nou-promovata Performanța Ighiu se va  deplasa sâmbătă la Motru, pentru partida cu Minerul, din localitate. Înfrânți în runda precendentă de Național Sebiș, elevii lui Adorian Himcinschi caută reabilitarea atât din punct de vedere moral cât și în clasament.

Trupa lui Himcinschi se va deplasa la Motru cu gândul de a obține un rezultat pozitiv, iar băieții sunt motivați, deoarece oficialii echipei achită primele imediat după joc, ceea ce e un plus mare pentru stimularea jucătorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„După rezultatele scoase până acum ne convin mai mult jocurile în deplasare. În consecință avem două deplasări la Motru și la Ineu unde trebuie să facem puncte. În primul rând pentru a elimina greșelile din meciuș cu Sebișul am făcut o analiză obiectivă a evoluției și apoi am încercat la antrenament să corectăm deficiențele”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

Atacanutl Romică David este in continuare incert, iar Bogdan Bărculeț va putea fi folosit deoarece și-a ispășit etapa de suspendare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.