Minifotbalul Județean se rezumă la două competiții majore, cele organizate de bazele sportive Winners Club Țălnar, respectiv Fair Play Alba Iulia (HCC). Se dă o luptă încinsă, mai disputată ca niciodată în ambele locații, între Joga Bonito și Beer Hunters la Winners Club, respectiv RMC 24 și Lin&Ema la Fair Play Club. Iată ultimele rezultate și clasamentele!

La Winners Club Țălnar, Joga Bonito și Beer Hunters se luptă pentru marele trofeu, fiind espărțite de un singur punct, după 3 etape parcurse din play-off. Baumit a ieșit pentru moment din cărți, deși se află la 3 lungimi în spatele liderului, însăa a cedat meciul din etapa precedentă cu ”Vânătorii de Bere”. Iată rezultatele:

  • Edromec – Joga Bonito 1-8
  • Beer Hunters – Baumit 4-0
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe prima poziție se află Joga Bonito cu 29 de puncte, locul secund este ocupat de Beer Hunters cu 28 de puncte, iar podiumul este completat de Baumit cu 26 de puncte. În clasamentul play-off-ului se mai află Edromec cu 19 puncte și Pâclișa City cu 12 puncte.

Sâmbătă, de la ora 20.00, va avea loc confruntarea ”stelară” dintre Joga Bonito și Beer Hunters, meci care poate stabili în mare măsură configurația finală a primelor două locuri în clasament.

În play-out, lucrurile sunt la fel de strânse, în ceea ce privește lupta pentru podium, cu 3 echipe despărțite de doar două puncte: Sara Gold, Sportul Țelna și CTC Alba. Iată rezultatele:

  • CTC Alba – Sportul Țelna 4-4
  • Albalact – Sara Gold 5-10

Pe prima pozție a play-out-ului se află Sara Gold cu 15 puncte, urmată de Sportul Țelna cu 15 puncte, iar podiumul este închis de CTC Alba cu 14 puncte. Clasamentul este completat de Albalact cu 8 puncte și Real Alba cu 4 puncte.


  • Luptă nebună la Fair Play Alba Iulia

În aceste momente, după 14 etape parcurse, se dă o luptă extrem de strânsă, cel puțin pentru primele două locuri, unde RMC 24 este lider cu 32 de puncte, după ce a învins-o pe Lin&Ema în etapa precedentă, echipa pregătită de Nelu Gherman ocupând poziția secundă cu 32 de puncte. Deși nu este scoasă definitiv din calculele titlului, cea mai titrată formație din minifotbalul județului, La Boltă se află pe locul al 3-lea, cu 26 de puncte. Iată rezultatele:

  • MG – Arena 5-2
  • Old School Band – #Hopa 6-0
  • La Boltă – Călae FC 2-2
  • LIN&EMA – RMC 24 3-5

Cel mai probabil, săptămâna viitoare va debuta cu meciul ”vedetă” dintre La Boltă și RMC 24 Alba Iulia, confruntare care poate tranșa lupta pentru supremație.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.