Baza sportivă Fair Play Club Alba Iulia, situată în curtea Colegiului ”HCC” Alba Iulia va găzdui miercuri, cu începere de la ora 19.00, un puternic meci amical, între două formații puternice ale minifotbalului din România. Deținătoare cupei și a supercupei României, La Boltă se va duela cu campioana Hunedoarei la minifotbal, Corvinul Hunedoara, formație de top în sportul național. Cei care doresc să urmearească acest duel, dar nu pot ajunge, o pot face pe Absport.ro, duelul urmând să fie transmis în direct!

4 echipe bune al minifotbalului di nRomânia s-au înțeles pentru un patrulater amical, care urmează să se dispute în fiecare oraș al participantelor, după cum urmează: La Boltă (Alba Iulia), Corvinul Hunedoara (Hunedoara), Juventus Sibiu (Sibiu) și Boromir Vâlcea (Râmnicu Vâlcea). Se dorește pregătirea formațiilor în vederea turneelor finale, care bat la ușile competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Întâlnim o echipă puternică, într-un joc de verificare înainte de turneele finale! Ne-am înțeles 4 formații să jucăm între noi pentru a ne putea pregăti cât mai bine. Am fost invitați la turneul de la București, organizat de Neatza și prietenii, însă din păcate nu am putut ajunge. Ne dorim organizarea cât mai multor astfel de meciuri în județul nostru”, a punctat Octavian Pojar, liderul echipei La Boltă.

Meciul dintre La Boltă și Corvinul Hunedoara poate fi urmărit în direct, pe Absport.ro, miercuri, de la ora 19.00.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.