Lin&Ema-MFC Corvinul Hunedoara21Competițiile de minifotbal continuă la nivelul municipiului Alba Iulia, ambele campionate, atât de la Baza Fair Play, cât și de la Winners Club Țălnar devenind interesante și atractive în urma ultimelor rezultate. RMC 24 s-a instalat în fotoliul de lider la Fair Play, pe când Beer Hunters a suferit prima înfrângere în Campionatul Regional de Minifotbal Bergenbier. Rezultatele surpriză nu au întârziat să apară, semn că ambele competiții devin mai strânse, iar bătălia pentru podium este mai încinsă ca niciodată.


fair-playÎn campionatul Fair Play, afiliat la Federația de Minifotbal din România, RMC 24 a zdrobit-o pe M.G., scor 4-0, și a preluat șefia clasamentului, detronând chiar adversarul direct, care se află acum pe poziția secundă, cel puțin până la disputarea meciului dintre La Boltă și #Hopa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi, de la ora 22.00, campioana ultimelor ediții ale întrecerii de la Fair Play, LIN&EMA va juca împotriva lanternei roșii, Old School Band, un meci important pentru trupa lui Nelu Gherman, care a bifat doar două victorii și a suferit două înfrângeri în primele 4 etape ale turului de campionat.

Arena a bifat întâiul succes stagional, trecând la limită, scor 6-5 de Călae FC.

În Liga a 2-a, lupta pentru promovarea în prima ligă este mai strânsă ca niciodată, Arnsberg trecând la conducerea clasamentului. În ultima etapă, Arnsberg a trecut de S.T.H cu scorul de 6-3, iar viceliderul Brigada așteaptă meciul cu Echipa Rachetă pentru a încerca revenirea în fotoliul de lider. Absport.ro a trecut cu 7-4 de Farel, Banca Transilvania a învins-o cu 8-6 pe Chelsea, iar Spartanii așteaptă meciul cu Tulnicului Players.

În Liga a 3-a de la Baza Fair Play, FC Flamura își continuă parcursul fără greșeală, obținând a 6-a victorie din tot atâtea partide, scor 9-3 cu Victoria Cetate. Agrion Team a ratat șansa de a urca în clasament după ce a fost învinsă de FC Drâmbar cu 5-4. Titanii au trecut de Steaua cu 8-6 și s-au apropiat de plutonul fruntaș.

Va avea loc și un derby pentru locul secund, între PNG și Nemo Expres, echipele de pe locurile 2 și 3, aflate la egalitate de puncte, câte 12 în clasament.


stema-winnersLa Winners Club Țălnar, liderul Beer Hunters se află în scădere de formă, după egalul din urmă cu două etape, a suferit și întâiul eșec, scor 3-5 cu Joga Bonito, dar își păstrează un avans de două puncte față de Edromec, formație care a scos doar o remiză în întrecerea cu Sara Gold. Joga Bonito se află pe poziția a 3-a cu 21 de puncte.

STH-Baumit a câștigat derby-ul de clasament cu Sportul Țelna, scor 4-3 și a urcat pe poziția a 4-a în clasament. Pâclișa City a urcat și ea în clasamnt, după ce a reușit scorul etapei, 15-3 cu Real Alba, formație care a căzut pe penultima poziție.

Albalact a învins-o cu 2-1 pe ”lanterna roșie” CTC Alba și a urcat pe locul al 8-lea în clasament cu 9 puncte.

Duminică, de la ora 19.00 va avea loc o adevărată ”ciocnire” de orgoliu în campionatul Bergenbier, urmând să se desfășoare derby-ul pentru primul loc, dintre Beer Hunters și Edromec, formații despărțite de doar două puncte în clasament. Etapa mai cuprinde meciurile dintre: Real Alba – Joga Bonito, Sportul Țelna – Pâclișa City, CTC Alba – STH-Baumit și Sara Gold – Albalact.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.