În weekend-ul trecut, la Baza Sportivă Winners Club Țălnar s-a consumat cea de a 2-a etapă a returului, etapa a 14-a a campionatului. S-a consemnat o întâlnire cu foarte multe goluri, nu mai puțin de 23, în victoria celor de la Sara Gold, scor 23-0, contra formației Real Alba. În continuare lupta rămâne deschisă pentru câștigarea titlului, cu Beer Hunters pe primul loc și Joga Bonitp, respectiv Edormec pe post de urmăritoare. 

Beer Hunters a câștigat din nou cu emoții, la două golrui întâlnirea cu ”lanterna roșie” CTC Alba. Joga Bonito rămâne în costa liderului, la două puncte în spate, iar Edormec așteaptă să dispute derby-ul cu STH, programat vineri. Iată rezultatele:

  • Sara Gold – Real Alba 23-0. Marcatori: R. Crăciun – 2, D. Mărginean – 11 goluri, Cigoi – 4, F. Cristea – 2, D. Morea – 2, Deac – 2. 
  • Beer Hunters – CTC Alba 5-3. Marcatori: S. Mureșan – 2, Pauletti – 3 / Boitoș – 2, Chira
  • Albalact – Sportul Țelna 2-5. Marcatori: Farkaș, Sântejudean / Barbu, Boian – 2, Tat, Miclea
  • Joga Bonito – Pâclișa City 5-2. Marcatori: A. Hada – 2, O. Crișan – 3 / G. Antal – 2
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Beer Hunters conduce clasamentul cu 35 de puncte, Joga Bonito este pe 2 cu 33 de puncte, iar Edromec ocupă poziția a 3-a, cu 30 de puncte, dar și un meci mai puțin. CTC Alba este în continuare pe ultimul loc, cu doar 6 puncte acumulate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.