rmc-24-la-bolta19”Balul” minifotbalului afiliat, continuă la cele două baze sportive cu terenuri sintetice din Alba Iulia. Încă vremea bună de afară a atras foarte mulți iubitori de fenomen, dar a și  permis organizatorilor ca programul să se desfășoare conform calendarului competițional. Dacă la Winners Club Țălnar, campionatul a intrat în vacanță, iar locul acestuia a fost luat de Cupa Crăciunului, la Baza Sportivă Fair Play, etapa de campionat desfășurată a fost de-a dreptul ”nebună”. 


 fair-playÎn campionatul afiliat, de la Baza Fair Play, la Liga I s-a jucat ultima etapă a turului, etapă plină de rezultate surprinzătoare. Cu siguranță, capul de afiș al acestei etape a fost meciul dintre primele două clasate, RMC 24 și La Boltă. Cu Selagea și compania în formă maximă, RMC 24 s-a impus cu scorul de 6-0. Claudiu Marcu a fost desemnat MVP-ul acestei partide. Un alt meci interesant s-a jucat între Călae FC și M.G. Privați de aportul mai multor jucători importanți, M.G. a cedat cu scorul de 5-3. O altă surpriză s-a înregistrat și în meciul dintre Old School Band și Arena. Primii au câștigat cu scorul de 10-3.
La Liga a II-a, Absport.ro a câștigat în fața celor de la Tulnicului Players cu scorul de 5-3. Într-un alt meci, Arnsberg a învins pe Banca Transilvania cu scorul de 15-5.
La Liga a III-a, FC Flamura a acumulat 24 de puncte și ocupă în continuare prima poziție, după victoria cu 13-5 în fața echipei Amicii. Celelalte rezultate au fost: Agrion Team – BVB 2-5, PNG – Steaua 17-3, FC Drîmbar – Nemo Expres 9-3 și Sporting Mihalț – Titanii 0-10.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

stema-winnersLa Baza Sportivă Winners Club Țălnar, se desfășoară începând din această săptămână, tradiționala Cupa Crăciunului. Împărțită în două grupe, la această Cupă participă 12 formații: Joga Bonito, Edromec, Sportul Țelna, Albalact, Real Alba și Alcoor com.ro în grupa A și Beer Hunters, STH-Baumit , Pâclișa City, Sara Gold, CTC Alba și Performanța, în grupa B.
Câștigătoarele primelor patru locuri din fiecare grupă, vor merge mai departe în următoarea fază, cea a sferturilor. Semifinalele competiției vor avea loc pe data de 20 decembrie, în timp ce finalele se vor desfășura în data de 22 decembrie.


 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.