lin-mg40După o lungă ezitare, cauzată de o vacanță competițională prelungită, duminică s-a desfășurat la Mediaș, Supercupa României la minifotbal. Această competiție a opus pe Hermannstadt Sibiu și pe La Boltă Alba Iulia. Prima a fost câștigătoarea turneului final organizat la Deva, iar cea de-a doua a fost cea care a triumfat în cadrul Cupei României, desfașurată în acest an la Bistrița. Meciul a fost unul echilibrat și s-a terminat la egalitate 2-2, iar după executarea loviturilor de departajare, La Boltă au fost cei care s-au bucurat de câștigarea celui de-al doilea trofeu din 2016. 


Campionatul Fair Play: M.G. câștigă în fața celor de la Lin&Ema 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionatul regulat după o săptămână de pauză , Liga I a revenit în actualitatea Campionatului Fair Play. Primul eveniment a debutat marți seara, cu meciul dintre Lin&Ema și M.G. și a reprezentat cu siguranță derby-ul acestei etape. M.G. este, prin prisma rezultatelor, echipa cea mai în formă din Liga I. A doua ”victimă” făcută de cei de la M.G. a fost Lin & Ema, după ce La Boltă a avut aceeași soartă. A fost o victorie muncită și istorică pentru M.G., iar scorul de 3-2 a fost unul meritoriu. Pentru învingători au marcat Trăscăian, Lungu și Toma, iar pentru învinși Șuvaina și Păcurar. Remarcatul meciului a fost Trăscăian de la M.G.
Celelalte meciuri ale rundei a treia sunt: La Boltă – Old School Band, #Hopa – Arena, Rmc24 – Călae F.C.
La Liga a II-a, Brigada a profitat de jocul în minus al celor de la Asociația Eftimie Croitoru,dar și a faptului că Arnsberg a stat etapa a doua și astfel a urcat pe prima poziție. Ei au învins cu 4-1 pe cei de la Absport.ro.  Arnsberg au câștigat cu 13-1 meciul cu Tulnicului Players. Celelalte partide ale etapei a patra sunt: Spartanii – Farel, STH – Chelsea, Banca Transilvania – Asociatia Eftimie Croitoru.
La liga a III-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Agrion Team – Steaua 8-3, F.C. Flamura – P.N.G. 4-1, F.C. Drîmbar – Sporting Mihalț 2-4, Nemo Expres – Victoria Cetate 6-3 și Amicii – Titanii 0-12.


Campionatul Regional Bergenbier: Beer Hunters la a șaptea victorie consecutivă, iar Albalact la trei meciuri de câștigarea Cupei Firmelor și Instituțiilor

La Cupa Firmelor și Instituțiilor, Albalact își continuă în solitar drumul spre lauri. Singurii care ar mai putea să-i de-a ceva emoții sunt cei de la Star Assembly, care ocupă în continuare poziția a doua. Aceștia au câștigat cu 7-5 întâlnirea cu Apa CTTA. Pe poziția a treia a clasamentului se afla Winners care se distanțează la șase puncte de locul patru.

În campionatul regulat, Beer Hunters sunt de neoprit, ajungând la șapte partide câștigate din șapte, după ce au învins cu 6-5 pe Sportul Țelna. Edromec au reușit să surprindă prin victoria contra celor de la Joga Bonito cu 4-2 și ocupă poziția a doua. Pentru locul al treilea se „bat” trei echipe, toate la egalitate de puncte, în speță Joga Bonito, STH-Baumit și Pâclișa City. În această etapă, a șaptea, CTC Alba a reușit să spargă gheața și câștigă primele puncte prin victoria contra celor de la Real Alba cu scorul de 11-5. Meciurile etapei cu numărul opt sunt următoarele: Sara Gold – Pâclișa City, Beer Hunters – STH-Baumit, Wilo – Joga Bonito, Edromec – CTC Alba, Real Alba – Sportul Țelna.


Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.