Red Dogs Cugir a încheiat victorioasă derby-ul Diviziei A locale la minifotbal. În partida jucată joi, Red Dogs a învins cu 7-2 pe Young Boys. 

Derby–ul diviziei locale cugirene de minifotbal s–a disputat pe baza sportivă din incinta Colegiului Național “David Prodan”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei de la Red Dogs Cugir s–au impus la finalul celor 50 de minute prin reușitele semnate de Claudiu Furdui – 4 goluri (2, 5, 34, 42), George Goronea (27), Alexandru Ștef (48) şi Andrei Gavrilă (49), golurile celor de la Young Boys fiind marcate de George Enache (32) şi Mihai Udrea (33).

Cu victoria de aseară, “câinii roșii” au trecut pe primul loc, la trei puncte de ocupanta locului secund, Young Boys.

A fost un duel al jucătorilor de liga a treia, ambele echipe având jucători care evoluează la Industria Galda de Jos și Metalurgistul Cugir/CSO Cugir. “Câinii roșii” îl au în lot pe George Goronea (Industria Galda de Jos), iar cei de la Young Boys se bazează pe serviciile lui Andrei Iordache, Mihai Udrea, Alexandru Cioban, George Enache, Alexandru Simina, George Vâjdea și Viorel Codrea.

Duminică, de la ora 20.00, este programat returul partidei, locația fiind aceeași.

Echipele care au evoluat au fost:

*Red Dogs Cugir: Ghiță Romaniuc, Andrei Gavrilă, Ovidiu Oniga, Răzvan Sandru, George Goronea, Alexandru Ștefan, Claudiu Furdui, Răzvan Cosma, Alexandru Florin, Mihai Roman.

*Young Boys Cugir: Andrei Iordache, Mihai Udrea, Alexandru Cioban, George Enache, Alexandru Simina, George Vâjdea, Ștefan Tatarciuc, Viorel Codrea.

În sezonul trecut al Diviziei A la minifotbal de la Cugir, Red Dogs Cugir și Young Boys au remizat atât în turul cât și în returul turneului, cu același scor, 2 -2 .

După etapa de duminică, ce va fi ultima din returul sezonului regulat, va avea loc un play –off, în care se vor califica un număr de patru echipe: Red Dogs Cugir, Young Boys Cugir, The Special One și Sportul Cugir. Se va juca tur-retur în sistemul fiecare cu fiecare.

articol scris de Sorin Giurcă

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.