Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe terenul sintetic de la Baza Fair Play, din cartierul aiudean Micro, s-au desfășurat două dintre competițiile tradiționale, una destinată copiilor și numită Cupa Moș Crăciun Juniorul Aiud și alta, Cupa Crăciunului Casa Hațegan, destinată seniorilor. Ambele întreceri s-au bucurat de un real succes și s-au desfășurat în condiții de organizare foarte bune, iar sponsorii inimoși au fost cei care au oferit cupe, medalii, diplome și diferitele distincții.  


 Cupa Moș Crăciun Juniorul Aiud a fost câștigată de Juniorul Aiud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Desfășurată în dimineața zilei de duminică și întinsă pe durata a câtorva ore, competiția a adunat la start patru echipe și a fost destinată copiilor născuți în anul 2008 sau mai mici. Au participat la invitația gazdelor de la Juniorul, CS Ocna Mureș, Fortuna Lunca Mureșului, dar și o altă echipă locală, Olimpia Aiud. S-a jucat în sistemul grupă, fiecare cu fiecare un singur meci, iar durata acestuia a fost de 20 de minute. Fericita câștigătoare a acestui mini-turneu a fost echipa locală Juniorul Aiud. La festivitatea de premiere de după, toți participanții au primit cupe și diplome, dar și un pachet cadou de la Moș Crăciun, constând în dulciuri și fructe. Cei care au făcut posibile toate acestea, au fost sponsorii acestei cupe: Miomar Universal, Salon Georgia Aiud și Raul Fruct Alba Iulia.


Joga Bonito a fost câștigătoarea ediției din 2016 a Cupei Crăciunului.

Desfășurată pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică, Cupa Crăciunului a avut ca principal sponsor pe Casa Hațegan. Szabi Szekely, Vali Drăgan, Paul Muntean, Claudiu Coltor, Dumitru Bucur, Remus Țălnar, Adrian Vesa, Marius Călușer, Cornel Popa, Rareș Gânsca  au fost doar o parte dintre jucătorii mai cunoscuți, care au participat la acest turneu. Cele șase echipe înscrise au fost împărțite în două  grupe cu câte trei echipe. S-a jucat fiecare cu fiecare un singur meci, pe durata a 25 de minute repriza, iar primele două clasate au format semifinalele cupei. După o serie de jocuri spectaculoase, Joga Bonito a primit laurii de câștigătoare a Cupei Crăciunului Casa Hațegan 2016, după ce au trecut în finală de Atletico cu scorul de 3-2. Au urmat apoi în ordinea clasării, Atletico Madrid pe doi, Olimpicii Aiud pe trei, Titanii Aiud pe patru, Poli Aiud pe cinci și Amicii Aiud pe locul șase. Adrian Vesa a fost desemnat de către organizatori ca fiind cel mai bun jucător, Rareș Gânscă a primit distincția pentru cel mai bun portar, iar golgheterul cupei a fost Vali Drăgan.

Pe lângă profesorul Florin Hanca, care s-a ocupat de organizarea ireproșabilă, alți parteneri ai Cupei Crăciunului au mai fost: Bergenbier, Ciuc și Casa Pronto.


 sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.