Cu două trofee importante câștigate în acest an, La Boltă, se poate lăuda pe plan sportiv, cu cele mai mari succese obținute vreodată de minifotbalul județean. Conceptul de echipă care să aducă performanța imediată nu a fost foarte simplu de înfăptuit. Dar vorbim de implicarea în acest proiect, a unor oameni cu dragoste pentru fenomen, valoroși și profesioniști, dar și de caractere aparte. 


Drumul spre primul trofeu. La Boltă a câștigat Cupa României la minifotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Venită din Campionatului Fair-Play Alba Iulia, echipa La Boltă a reprezentat un real succes în al doilea an de competiție națională. Începutul favorabil spre izbândă a fost în această vară, iar ”balul” spre trofee a fost deschis odată cu calificarea echipei la Turneul Final al Cupei României organizat de Bistrița. Cu o prestație mult peste așteptări și motivată de ”eșecul” din sferturi, de anul trecut, echipa din Alba Iulia, dar cu majoritatea jucătorilor originari din Sebeș, a reușit să câștige primul mare trofeu pentru minifotbalul județean.

”Anul 2016 a însemnat pentru noi, familia La Boltă, un an excepțional. Cu un an în urmă participând la turneul de Cupa României de la Piatra Neamț , am rămas cu un gust amar , din păcate ne-am oprit în faza sferturilor de finală, după meciuri foarte bune, unde am încântat publicul cu jocul nostru de pase în regim de viteza. Din păcate am fost lipsiți de șansă. Jocul cu Timișoara în care am condus în 2 rânduri, l-am pierdut la loteria penalty-urilor.  La Bistrița, am parcurs un drum foarte greu, atât în grupe cât și în fazele eliminatorii, unde am întâlnit echipe mult mai experimentate decât noi, dar fiind foarte uniți și etalând un joc perfect, am reușit să ajungem în finala mult dorită și să o câștigăm. Acolo am întâlnit echipa locală River Plate, care a avut în spate un  public numeros. Dar și așa am reușit să-i învingem cu scorul de 3-2 și să aducem o mare bucurie tuturor apropiaților și tuturor celor au crezut în noi. La turneul de la Bistrița, am avut alături de noi niște oameni deosebiți, care ne-au susținut necondiționat”, a conchis Octavian Pojar, liderul echipei La Boltă.


Cel de-al doilea trofeu. Super La Boltă învingători și la Mediaș. 

După acest prim trofeu câștigat, a urmat ediția Supercupei României la minifotbal. Desfășurată la Mediaș, Supercupa le-a adus față în față pe câștigătoarea Campionatului Național, FC Hermannstadt și câștigătoarea Cupei Romaniei, La Boltă. După un meci foarte spectaculos și încheiat la egalitate, a urmat apoi loteria loviturilor de la 7 metri, duelul fiind tranșat de echipa La Boltă, care a primit laurii de învingătoare și implicit cel de al doilea trofeu în același an.
”După performanța deosebită de la Bistrița, am jucat la Mediaș Supercupa României, cu o echipă total schimbată. Din păcate în pauza competițională am pierdut trei jucători importanți, cu care am reușit să câștigăm Cupa României, aceștia fiind plecați în străinătate. Este vorba de frații Marian și Nicolae Găldean și de Rareș Moga. Dar în scurt timp am reușit sa facem câteva transferuri importante și mobilizându-ne am reușit să ne luam revanșa cu echipa sibiană, după insuccesul de la Turneul Regional de la Târgu Jiu, unde am fost învinși. Meciul din Supercupa a fost un unul ”nebun”, cu răsturnări de scor, dar la final am reușit să câștigăm la loteria penalty-urilor și să aducem și acest trofeu la Alba Iulia”, a mai punctat Octavian Pojar, liderul echipei La Boltă.


Performanță și pentru anul 2017

”Vreau să le mulțumesc pe rând, familiei Buzdea, fară de care nu am fi putut reuși aceste performanțe deosebite, domnului Dan Ursu, managerul bazei Sportive Fair Play unde activam în campionatul local, prietenului nostru Neluțu Gherman și tuturor apropiaților echipei. Pentru anul 2017, ne dorim să continuam pe aceeași linie, să câștigăm titlul de campioană în campionatul local și bineînțeles să participam cu succes la turneele zonale și finale. Ne gândim serios să întărim echipa în această pauză de iarna și speram să mai aducem câțiva jucători, pentru a ”betona” anumite posturi” , a mai precizat Octavian Pojar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.