Cupa Romaniei Minifotbal Fair Play Alba Iulia61O etapă de-a dreptul ”nebună” s-a desfășurat și în această săptămână, la baza Fair Play, dar și la baza Winner’s Țălnar. Începută încă de marți, această rundă a avut de toate: surprize, răsturnări de scor, dar și goluri multe și spectaculoase. Cine nu a fost prezent la acest adevărat spectacol fotbalistic are ce regreta.


  • În Campionatul Fair Play, Asociația Eftimie Croitoru conduce detașat la Liga II

 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost săptămâna în care la Liga I s-a stat, prilej pentru celelalte două ligi să se ”desfășoare”. Asociația Eftimie Croitoru a ajuns la a treia victorie consecutivă în Liga a doua, după ce a trecut cu scorul de 10-1 de Absport.ro și astfel profită de jocul mai puțin disputat al celor de la Arnsberg și trece pe primul loc. Tulnicului Players n-a făcut nici ea pași greșiti și câștigă cu 8-2  jocul disputat în compania celor de la Farel. Meciul cel mai echilibrat al rundei a fost între Brigada și S.T.H., primii învingând la limită cu 3-2. Chelsea și Spartanii și-au împărțit frățește punctele după un spectaculos 5 la 5. Restanțierii etapei a treia, B.T și Echipa Racheta, își vor disputa jocul sâmbăta aceasta începand cu ora 21.
La Liga a treia s-a jucat derby-ul pentru locul unu, între F.C. Flamura și P.N.G. meciul terminându-se cu scorul de 4-1 în favoarea primilor. Sporting Mihalț bat pe F.C Drîmbar cu scorul de 4-2, în timp ce Nemo Expres câștigă cu scorul de 6-3 în fața celor de la Victoria Cetate. Agrion, Steaua, Amicii și Titanii își vor juca restanțele în acest weekend.
Liga I revine după săptămâna de pauză cu următorul program: La Boltă-Old School Band, #Hopa-Arena, RMC 24- Călae FC și derby-ul dintre Lin&Ema și M.G.
Duminică pe 23.10.2016 de la ora 20 se va juca la Mediaș supercupa României între La Boltă,câștigătoarea Cupei României și F.C. Hermannstadt câștigătoarea Campionatului Național.


  • La Winner’s Țălnar, Albalactul conduce detașat la Cupa Firmelor, iar Beer Hunters în campionatul regulat

 

  • Patru etape îi mai despart pe cei de la Albalact de câștigarea Cupei Firmelor și Instituțiilor, iar avansul de șase puncte pare destul de liniștitor. Singura care ar putea să le pună probleme este Star Asselmby, care are asigurat deja locul al doilea. Bătaia pentru ultimul loc de pe podium se dă între Winners, Giro și Rekord. Favorită prin prisma programului dar și a punctelor pare a fi Winners.
    În campionatul regulat derby-ul etapei a cincea dintre Pâclișa City și Joga Bonito este adjudecat de ultimii cu scorul de 5-3. Ultimul meci al etapei s-a disputat între STH-Baumit și Edromec, încheiat cu scorul de 4-2 pentru Edromec. Rezultatele etapei a șasea au fost: Joga Bonito – CTC Alba 18- 5, Wilo – STH-Baumit 2-9 , Beer Hunters – Real Alba 7-4, Sara Gold – Sportul Țelna 1-9 și Edromec – Pâclișa City 5-2. În clasament Beer Hunters este pe primul loc cu 18 puncte,urmați de Edromec și de Joga. CTC Alba rămâne și după această etapă fără punct obținut și ocupă ultima poziție.
    Runda a șaptea, care se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, îi aduce față în față pe Sportul Țelna cu Beer Hunters, STH-Baumit cu Sara Gold, Joga Bonito cu Edromec, Pâclișa City cu Wilo și CTC Alba cu Real Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.