Ultima etapă de dinaintea mini-vacanței de iarnă a fost la fel de animată și de spectaculoasă. În ambele campionate municipale afiliate, s-au jucat o serie de meciuri foarte interesante, unele cu rezultate surprinzătoare. Publicul spectator a gustat din plin orice reușită a favoriților și a dezaprobat orice nereușită. La Baza Fair Play, s-a jucat ultima etapă de campionat din acest an, în timp ce la Baza Winners Țălnar, Cupa Crăciunului și-a desemnat participantele în cele două finale, mică și mare. 


 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Etapa a noua de la Liga I, din Campionatul Fair Play, și-a consumat, în acest sfârșit de saptămână, singurul derby. La Boltă a întâlnit pe M.G. A fost unul dintre cele mai bune jocuri făcute de către ambele echipe, care și-au împărțit dominarea pe reprize. O primă repriză bună făcută de La Boltă, care a și condus la pauză cu 2-0 și o a doua repriză excelentă făcută de M.G., care a reușit să egaleze în ultimul minut. Meciul s-a terminat cu un echitabil 3-3. Cele care au profitat oarecum de acest rezultat au fost, RMC 24, care a câștigat jocul cu Old School Band și Lin&Ema, după victoria cu scorul de 5-0 în fața echipei Arena. Călae FC și-a câștigat cele trei puncte prin forfait.

La Liga a II-a, Arnsberg a câștigat la limită derby-ul cu Asociația Eftimie Croitoru, scor 2-1 și a trecut momentan pe prima poziție. Celelate rezultate au fost: Echipa Racheta – Tulnicului Players 12-5, Spartanii – Banca Transilvania 6-3, Absport.ro – STH 3-11.

În Liga a III-a, FC Flamura a făcut primii pași greșiți, abia în etapa a zecea, după egalul 3-3 cu Titanii. Astfel, că diferența dintre primele două clasate a rămas de doar un punct, asta după ce PNG-ul și-a câștigat lejer, scor 10-5, meciul de etapă cu Sporting Mihalț. Celelalte rezultate ale etapei cu numărul zece au fost: Agrion Team – Nemo Expres 9-4, Steaua-FC Drîmbar 1-8, BVB – Amicii 10-3.


La Baza Sportivă Winners Club Țălnar, Cupa Crăciunului a intrat în ultima săptămâna de întrecere. Joi sunt programate finalele. Fără să fi fost vreo surpriză notabilă, toate echipele favorite au ajuns în sferturile de finală. De aici, cu rezultate concludente, s-au calificat mai departe, în semifinale, Albalact, Performanța, Beer Hunters și Joga Bonito. În prima semifinală s-au întâlnit Performanța și Joga Bonito. A fost un meci foarte spectaculos, cu multe răsturnări de scor și câștigat în cele din urmă de Performanța cu scorul de 6-4. În cea de a doua semifinală, Beer Hunters i-a întâlnit pe cei de la Albalact. Și acest meci a fost unul cu foarte multe reușite și care s-a terminat cu scorul de 6-2, în favoarea echipei Beer Hunters. Astfel că, în finala mică se vor întâlni Albalact și Joga Bonito, iar în finala mare, Performanța și Beer Hunters. Ambele meciuri, disputate joi, finala mică de la orele 19 și finala mare de la orele 20, vor fi transmise live video pe site-ul nostru absport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.