• Fair-Play24În fiecare sfârșit de săptămână minifotbalul albaiulian respiră prin cele două campionate afiliate la Federația Română de profil. Aici își testează valoarea, prin competiție, atât jucatorii încă activi, dar și foști sau simpli cunoscători ai fenomenului. Toți vor să câștige, însă doar cei mai buni sau mai norocoși reușesc acest lucru. Cineva spunea: „Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează.”

 

  • Campionatul Fair Play la a doua etapă în Liga I

A fost o săptămână intensă și disputată. Liga I a produs și o semisurpriză. La Boltă a pierdut în fața celor de la M.G. cu scorul de 3-4. Cernea a fost decisiv pentru ultimii,marcând trei goluri frumoase. Călae F.C. câștigă cu un neverosimil 9-1 meciul cu #Hopa,iar RMC 24 bate cu 7-2 pe Old School Band. Poate cea mai categorică diferență de scor s-a înregistrat în meciul Lin&Ema cu Arena, scor 9-0. Remarcatul partidei fiind Păcurar cu patru goluri.
În timp ce liga a doua s-a odihnit, la cea de-a treia ligă s-au înregistrat următoarele rezultate:Nemo Expres-Amicii 11-2, Titanii-Agrion Team 3-8, Steaua-F.C. Flamura 0-10, P.N.G.- F.C. Drîmbar 7-4 și Victoria Cetate cu Sporting Mihalț 7-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

clasament-liga-3-a

 

Situație neschimbată în clasamentele de la Winner’s Țălnar

La Cupa Firmelor și Instituțiilor s-a derulat etapa a 13-a, însă fără schimbări majore la vârful ierarhiei. Albalact continuă marșul triumfal spre câștigarea cupei, atingând cota 36,fiind secondați de Star Assembly la doar trei puncte. Pe ultimul loc al podiumului urcă Rekord,dar la egalitate de puncte cu Winner’s, despărțite de golaveraj. Urmăritoarea, Giro, se află doar la un punct în spatele lor, pe patru.

În campionatul regulat Beer Hunters ocupă în continuare locul întâi, ajungând la cinci victorii consecutive și câștigând cu 8-4 în fața celor de la C.T.C. Alba. Celelalte rezultate au fost: Sportul Țelna cu Wilo 9-1 și Real Alba cu Sara Gold 3-4. Joga  Bonito întâlnește în ”derby-ul” etapei pe Pâclișa City, meci care se va desfășura miercuri seara de la ora 21, iar STH-Baumit cu Edromec se va juca joi seara tot de la aceeași ora. Lanterna roșie rămâne în continuare CTC Alba cu zero puncte după cinci partide.

Clasament Liga I 
clasament-talnar

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.