minifotbal80Efervescență maximă în jurul campionatelor afiliate din Alba Iulia. În weekend-ul care tocmai a trecut, s-a desfășurat o nouă etapa pe sintetic. Responsabile de show au fost toate echipele participante în cele două campionate din municipiul reședință de județ. Cei prezenți au asistat la un spectacol reușit, iar golurile au reprezentat sarea și piperul întrecerilor.


fair-play Etapă spectaculoasă în Campionatul Fair Play de la baza sportivă cu același nume. La Liga I, Lin & Ema și-a asigurat cele trei puncte, după victoria lejeră în fața celor de la Old School Band. Scorul înregistrat a fost de 5-2. La Boltă a reușit să urce pe locul al doilea, după victoria cu 7-2 în fața celor de la #Hopa. Astăzi de la ora 19 se va juca M.G. cu Arena, iar  vineri de la ora 22 se va disputa derby-ul dintre RMC 24 și Lin @ Ema. În weekend se vor mai juca Old School Band și #Hopa, dar și Călae FC cu La Boltă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Liga a II – a, Echipa Racheta a câștigat în fața celor de la Chelsea cu scorul de 10-6. ”Bancherii” de la Banca Transilvania au trecut de Farel scorul de 4-1. Sfârșitul de săptămână  mai programează și întâlnirile Arnsberg cu Absport.ro, dar și S.T.H. cu Tulnicului Players.

La Liga a III-a, FC Flamura se menține pe prima poziție și după disputarea etapei a șaptea. Aceștia au învins pe cei de la Agrion Team cu scorul de 9-3. Lupta pentru locul al doilea s-a dat între PNG și Nemo Expres. Primii au câștigat cu scorul de 9-2. Sporting Mihalț a învins-o pe Amicii cu scorul de 11-6 și au urcat pe locul șapte în clasament.


stema-winnersÎn Campionatul Regional Bergenbier de la baza Winners Club Țălnar, etapa a unsprezecea a consemnat încă o semisurpriză. Liderul Beer Hunters a făcut doar 7-7 cu Edromec, ocupanta locului trei. Astfel că ecartul dintre primul loc și cel de al doilea s-a micșorat la doar două puncte. Joga Bonito  a câștigat la pas întâlnirea cu Real Alba cu scorul de 13-1 și s-a apropiat la două puncte de primul loc. STH-Baumit a rămas pe locul al patrulea și după victoria în fața ”lanternei roșii”, CTC Alba, cu scorul de 7-5. Neprezentarea în termen util la ora disputării meciului, a făcut ca Sportul Țelna să piardă la masa verde întâlnirea cu Pâclișa City. Joi se va disputa ultimul meci al etapei a 11-a între Sara Gold și Albalact.

Tot în weekend-ul care tocmai s-a scurs,  la Cupa Firmelor și Instituțiilor, s-au decernat și premiile. Albalactul a fost fericita câștigătoare a primului loc. Pe celelalte locuri ale podiumului s-au clasat Star Assembly, pe doi și Winners, pe trei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.