Suntem doar la o aruncătură de băț până la mini-pauza de iarnă, iar anul 2016 se pregătește să tragă cortina peste minifotbalul municipal. Vremea de afară încă ține cu iubitorii de fenomen și este una destul de bună pentru manifestarea sportivă. Minifotbalul este la mare căutare, iar campionatele afiliate nu contenesc decât cu ocazia sarbătorilor de iarnă. La Baza Sportivă Fair Play campionatul este în plină desfășurare, în timp ce la Baza Winners Club Țălnar a început Cupa de Craciun.


 La Liga I, din Campionatul organizat la Baza Fair Play din Alba Iulia, s-a derulat o etapă liniștită prin prisma rezultatelor surpriză. În etapa a opta, prima a returului, toate cele patru echipe angrenate în lupta pentru prima poziție și-au câștigat întâlnirile. ”Balul” a fost deschis de cei de la M.G., care au câștigat la limită, cu 4-3, partida cu Old School Band. La Boltă a trecut de Arena cu scorul de 8-2 și ține aproape, la doar un punct, de liderul RMC 24. Lin&Ema a reușit și ea să câștige cele trei puncte după victoria cu scorul de 4-2 în fața celor de la Călae FC, în timp ce RMC 24 a câștigat meciul cu #Hopa prin forfait.
M.G. cu La Boltă este capul de afiș al etapei a noua, care se va juca pe data de 19.12.2016 de la orele 21.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Liga a II-a, etapa a noua, a adus și prima mare surpriză. Arnsberg, ocupanta primului loc, a cedat, cu scorul de 5-1, în fața celor de la Echipa Racheta. De acest pas greșit a profitat echipa Asociația Eftimie Croitoru, care s-a apropiat la doar un punct de primul loc, după victoria cu 7-3 în fața Farelului. Brigada își păstrează poziția a treia și după egalul 3-3 cu Chelsea, iar Tulnicului Players a urcat pe locul al patrulea, după victoria cu 8-3 în fața Băncii Transilvania.
La Liga a III-a, FC Flamura și PNG își continua amândouă lupta pentru poziția de lider. PNG-ul a câștigat greu, în fața BVB-ului, cu scorul de 5-4, iar FC Flamura a învins-o cu 6-0 pe Nemo Expres. Titanii au făcut rocada în clasament cu FC Drîmbar, învingându-i în meciul direct, cu scorul de 4-2 și au urcat pe locul al treilea. Agrion Team a ajuns la 15 puncte în clasament după victoria cu 10-6 în fața celor de la Amicii. Sporting Mihalț a adunat și ea 12 puncte, după ce i-a învins pe cei de la Steaua cu 7-5.


 La Baza Winners Club Țălnar, Cupa Crăciunului a intrat în a doua săptămână de întrecere. În grupa A, Joga Bonito are maximum de puncte după primele trei întâlniri și are asigurat locul în sferturile de finală. Tot aici, Albalact și Edromec sunt și ele cu un picior în sferturi. Alcor.com.ro, Real Alba și Sportul Țelna își joacă și ele șansa pentru un loc în faza superioară. În grupa B, două dintre echipe, Performanța și Beer Huntres,  și-au făcut ”baremul” pentru fază următoare a competitiei. Ambele au câte trei victorii pe linie și urmează să se întâlnească în meciul direct, pe data de 15.12.2016 de la orele 21. Sara Gold, Pâclișa City, STH-Baumit și CTC Alba se luptă și ele pentru un loc în sferturi. Vă reamintesc că din ambele grupe se califică mai departe câte patru echipe. Sferturile întrecerii sunt programate să se joace duminică, 18.12.2016, între orele 17-20.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.