minifotbal23Au mai rămas doar câteva săptămâni bune până la pauza de iarnă. Ne aflăm în acea perioadă din an, în care campionatele i-au o binemeritată pauză și fiecare dintre organizatori se pregătesc pentru cupa sărbătorilor de iarnă. În săptămâna care tocmai a trecut, s-a mai scurs o etapă, parcă la fel de intensă, spectaculoasă și antrenantă. Începută încă de miercuri, aceasta a avut de toate: multe goluri și spectaculoase, ratări la fel de frumoase, răsturnări incredibile de scor, dar mai presus de toate, fotbal spectacol. 


 fair-playÎn campionatul de la Baza Sportivă Fair Play, ”balul” etapei a șasea, de la Liga I, a început cu o surpriză de proporții. Mult mai bine cotata M.G., a pierdut surprinzător în fața echipei Arena, cu scorul de 5-2. Mihălțan și Cipri Brânză au rezolvat ecuația celor trei puncte. Marele derby  al campionatului s-a disputat vineri și le-a opus pe Lin&Ema și pe RMC 24. Cei prezenți la fața locului au asistat la o partidă frumoasă și viu disputată. Lin & Ema a reușit să se impună la limită cu scorul de 2-1. Sică Coman și Cosmin Șuvaina au fost cei care au marcat pentru Lin & Ema, iar Marcu, pentru RMC 24. Cei care au profitat de acest scor pentru a trece pe primul loc, au fost La Boltă, care i-au învins pe cei de la FC Călae cu scorul de 13-5. În ultimul joc al etapei, #Hopa i-a învins pe cei de la Old School Band cu scorul de 7-6. Meciul derby dintre primele două clasate, La Boltă și RMC 24, se va juca duminică pe 04.12.2016, începând cu orele 19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Liga a II-a, surpriza a venit din partea celor de la Absport.ro, aceștia au reușit un rezultat de egalitate în fața primului loc, Arnsberg. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-3. Tulnicului Players î-a învins pe cei de la STH și au urcat pe poziția a patra.

La Liga a III-a,  cei de la PNG au venit la trei lungimi în spatele echipei FC Flamura, ocupanta primului loc, după victoria cu 5-3 în fața celor de la Titanii. Nemo Expres se tine și ea scai de plutonul fruntaș. Aceștia au câștigat cu 9-6 în fața celor de la Sporting Mihalț și au urcat pe locul al treilea. FC Drîmbar au arătat și ei o formă foarte bună și au urcat pe locul al patrulea, după ce au trecut de Amicii cu 9-3.
Începând din data de 05.12.2016 la Baza Sportivă de la Fair Play va începe Cupa României. Miza este una foarte mare, deoarece câștigătoarea va fi prezentă la turneul final al Cupei României la minifotbal.


 stema-winnersÎn celălalt campionat afiliat, de la Baza Sportivă Winners Club Tălnar, lupta la vârful ierarhiei s-a ascuțit. Nu mai puțin de patru formații se întrec pentru prima poziție a clasamentului. Joga Bonito și-a luat în serios rolul de pretendentă și a câștigat lejer în fața celor de la Sportul Țelna cu scorul de 6-2. STH-Baumit și Pâclișa City s-au duelat și ele pentru un loc pe podium. Primii însă s-au impus cu scorul de 5-4. CTC Alba vrea cu orice preț să scape din postura de lanternă și au învins cu 7-2 pe cei de la Sara Gold. Beer Hunters și Edormec, ocupantele locurilor fruntașe, au și ei meciuri grele de disputat, primii în compania celor de la Albalact, iar cei din urmă cu Real Alba.
Începând din data de 06.12.2016, la Baza Winners Club Țălnar, va începe celebra Cupă a Crăciunului. La fel și aici, câștigătoarea cupei va participa la faza națională a Cupei României la minifotbal.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.