Cupa lui Craciun - ziua 320Deși ne îndreptăm cu pași repezi spre sezonul rece, primele semnale de alarmă au fost trase în acest start de săptămână, vremea de afară încă ține cu cei care practică diferite sporturi. Minifotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi colective din România, având o dezvoltare uluitoare în ultimii ani. Motivele care stau la baza dezvoltării acestui fenomen sunt variate. În principal au fost construite baze sportive menite să ofere condițiile cuvenite. Suprafețe artificiale, prevazute cu nocturnă, practica putându-se desfășura după orele de servici, organizarea diferitelor competiții, sunt doar câteva dintre punctele de atracție.

 • Campionatul Regional Bergenbier și Cupa Firmelor și Instituțiilor la baza Winner’s Țălnar
  Ajunsă la etapa cu numărul doisprezece, Cupa Firmelor și Instituțiilor, aproape că și-a desemnat învingătoarea. Albalact câștigă și returul cu principala contracandidată Star Assembly, cu scorul de 5-2 și urcă pe primul loc cu trei puncte avans, dar și cu un joc în minus. Dacă primele două locuri sunt aproape asigurate, o luptă acerbă se duce pentru ultimul loc al podiumului. Protagoniste sunt echipele Winners, Giro, Apa CTTA și Elis Pavaje, toate desparțite doar de trei puncte în clasament.
  În campionatul regulat singura echipă neînvinsă după patru etape jucate este Beer Hunters,care acumulează maximum de puncte și evident prima poziție. Locul doi este ocupat de echipa Pîclișa City, iar pe trei se află la egalitate de puncte,desparțite doar de golaveraj, Edromec și Real Alba. Lanterna roșie este echipa CTC Alba care nu a reușit  nici un punct după patru etape. Jocurile din acest weekend sunt: CTC Alba- Beer Hunters, Sportul Țelna-Wilo, Real Alba-Sara Gold, STH-Baumit-Edromec, Pâclișa City-Joga Bonito.

 • Debut la prima Ligă în Campionatul Fair Play
  Prima etapă de la Liga I a început sub semnul echilibrului, lucru cert că în acest an lupta pentru supremație se va câștiga muncind din răsputeri. Singura diferență de scor notabilă a fost în meciul dintre M.G. și Old School Band, primii câștigand cu un handicap de șapte goluri. Scor 9-2. În celelalte întâlniri diferențele de scor au fost de unu sau de două goluri. La Boltă câștigă dramatic în ultimele secvențe ale partidei, în fața celor de la Arena. Scor 5-4. Lin&Ema n-a fost nici ea scutită de emoții și s-a impus greu în fața celor de la Călae F.C. cu 5-3. Meciul dintre RMC 24 și #HOPA a fost amânat pentru săptămâna viitoare. În etapa a doua, care se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, se vor juca următoarele meciuri: Old School Band-RMC 24, Călae FC-#HOPA, Arena-Lin&Ema și M.G.-La Boltă.
  În Liga a doua Arnsberg și Asociația Eftimie Croitoru sunt singurele cu maximum de puncte după două etape. Tulnicului Players,Brigada și Banca Transilvania sunt și ele fără înfrângere.Primele două cu câte patru puncte,după ce au remizat între ele,iar ultima a stat. S.T.H. și-a trecut în cont o victorie, iar Echipa Racheta și Absport.ro câte un egal, în vreme ce Farel, Spartanii și Chelsea sunt fără punct câștigat.
  Liga a treia programează în acest weekend următoarele jocuri: Nemo Expres-Amicii, Titanii-Agrion Team, Steaua-FC Flamura, PNG – FC Drîmbar și Victoria Cetate cu Sporting Mihalț.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.