h-c-c-_-3După cum era de așteptat, campionatele locale de minifotbal au început în trombă. Amatorii abia au așteptat acest moment, semn că pauza a fost una destul de lungă. În fiecare sfârșit de săptămână iubitorii de minifotbal pornesc o nouă aventură cu gândul de a face mișcare, dar și de a câștiga fiecare meci în parte. Goluri fabuloase, faze frumoase, ratări incredibile, robinsonade, sunt doar câteva dintre ingredientele unui spectacol reușit. La final doar cei merituoși vor primi laurii învingătorilor.


  • Campionatul Fair Play la prima etapă jucată în ligile inferioare.

În weekendul care tocmai s-a încheiat,la baza sportivă Fair Play din Alba Iulia, a debutat noul campionat 2016-2017. Împărțit în trei serii valorice, organizatorii au programat la joc ligile a doua și a treia. Prima etapă a fost una spectaculoasă, cu multe goluri și fară surprize notabile.
La Liga a doua, scorul primei runde a fost reușit de echipa Arnsberg care a câștigat în fața celor de la Chelsea cu scorul de 19-3. Celelalte rezultate înregistrate au fost: Brigada-Tulnicului Players 5-5, Echipa Racheta-S.T.H. 4-7, Banca Transilvania – Absport.ro 5-1, Asociația Eftimie Croitoru – Spartanii 9-0. După o primă etapă jucată, pe prima poziție se afla cei de la echipa Arnsberg datorită golaverajului mai bun.
La Liga a treia s-au consemnat următoarele rezultate: Sporting Mihalț – P.N.G. 6-10, F.C. Drîmbar – Steaua 8-6, F.C. Flamura – Titanii 4-3, Agrion Team – Nemo Expres 8-5. Primul loc,după prima etapă, este ocupat de echipa Victoria Cetate,cu un golaveraj de +7.
Acest weekend programează jocurile din etapa a doua, la Liga a doua și prima etapă la prima Ligă, în timp ce Liga a treia stă.


  • Winne’s Țălnar un campionat pe două fronturi.
    La baza sportivă Winner ‘s, se desfășoară în paralel, atât Cupa Firmelor și Instituțiilor,care a atins etapa a 11-a, cât și campionatul regulat, ajuns la etapa a 4-a. În Cupă se merge cap la cap, acolo Star Assembly și Albalact își împart primele două poziții. Echipele sunt desparțite doar de golaveraj și de un joc în minus al celor de la Albalact. În campionatul regulat, etapa a treia pare să fi fost una firească prin prisma rezultatelor înregistrate. STH-Baumit- Pâclișa City 12-1, CTC Alba- Sara Gold 3-8, Real Alba – Edromec 3-3, Beer Hunters – Wilo 6-3, iar în meciul derby, Joga câștigă în fața celor de la Sportul Țelna, cu 5 la 4. În acest sfârșit de săptămână se vor desfășura jocurile etapei cu numărul patru, iar întâlnirea dintre Joga Bonito și STH-Baumit este cu siguranță capul de afiș al acestei runde.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.