Cu un parcurs aproape perfect în retur, după două victorii și un egal, Industria Galda de Jos se deplasează în Banat, unde va întâlni vineri, de la ora 15.00 Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, formație care a avut același parcurs precum al adversarei din Alba. Cu moralul ridicat după ”derby de Alba”, găldenii caută victoria în Timișoara, însă ciocnirea cu trupa lui Mănăilă se anunță una interesantă și extrem de disputată.

Paul Ciucă se confruntă în continuare cu probleme de lot, cea mai tare absență fiind cea din defensivă a lui Ionuț Cioplântă, ce va absenta 3 săptămâni. Galda are un parcurs de invidiat, aflându-se pe poziția a 3-a în clasament, însă meciul din Timiș se anunță a fi unul dificil pentru Cernea și compania.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este o deplasare cu o echipă formată din tineri dornici de afirmare, care luptă din prima secundă până la final! Becicherecu are un moral bun după startul excelent din returul campionatului, acest lucru făcând ca misiunea noastră să fie cu atât mai dificilă”, a precizat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Așa cum ați citit mai sus, defensiva Industriei va avea de suferit, după ce Ionuț Cioplântă este accidentat la genunchi și va lipsi 3 săptămâni, iar Alex Man este plecat în Franța cu probleme personale. O altă pierdere grea pentru CIucă este cea a lui Goronea, care a suferit o întindere musculară, pierdere care este compensată cu revenirea lui Răzvan Frențiu.

De partea cealaltă, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic are același parcurs ca al Industriei, cu 7 puncte din 9 posibile. Dan Mănăilă a reușit să capaciteze echipa din Timiș, pe care a adus-o pe linia de plutire.

Hillion a fost marcatorul golului din egalul, scor 1-1, cu Millenium Giarmata din ultima etapă. Dan Mănăilă a folosit umrătoarea formulă:

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Daniel Radu – Baradji, Folarin, Brice Nanou, Cristian Timiş, Alexandru Catrici, Ionuţ Miculete, Denis Băban, Patrik Niţă, Robert Chiper (min. 89, Adrian Gheorgheoiu), Neil Hillion. Rezerve: Alexandru Braşoveanu, Daniel Cioată, Raul Chivăran şi Andrei Ciobanu. Antrenor: Dan Mănăilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.