Unul dintre cei ma italentați tineri fotbaliști din județul Alba, Radu Pocol, trecut de la Viitorul Abrud la Academia Gheroghe Hagi n urmă cu mai mulți ani, a înscris astăzi un gol în tricoul reprezentativei Under 15 a României, în victoria amicală, scor 3-0 cu Moldova. Fotbalistul abrudean s-a aflat la a 2-a selecție în ”tricolor”, fiind unul dintre cei mai buni jucători la vârsta sa.

Răducu Pocol este o adevărată ”bijuterie” a fotbalului județean, acesta fiind privit încă de mic drept un fotbalist de viitor. Orginar din Abrud, Radu era mai mereu în centrul atenției la Viitorul Abrud încântând asistența prezentă la meciuri cu execuții formidabile și driblinguri de senzație.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a fost convocat de Costel Enache în lotul României Under 15, care a susținut o dublă amicală cu reprezentativa similară a Moldovei. În primul meci, s-a terminat la egalitate 1-1, iar Radu Pocol a debutat în repriza secundă pentru tricolor.

La fel au stat lucrurile și în meciul ”revanșă”, Răducu a fost introdus pe teren în minutul 48, iar după o jumătate de oră de joc, a reușit să puncteze pentru 2-0, după ce a introdus balonul în poartă dintr-o centrare. În final, România s-a impus cu 3-0.

Radu Pocol este om de bază al generației sale la Academia Gheorghe Hagi, fiind văzut drept un viitor mare fotbalist.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.