Premiere Supercupa AJF Aba70Mureșul Vințu de Jos trece prin momente foarte grele. Gruparea antrenată de Fane Fogoroși își caută deja alte angajamente, în vreme ce Unirea Alba Iulia și Șurianu Sebeș pot profita de problemele vințenilor. 

Pe lângă protestul de la meciul din Supercupă, jucătorii vințului mai pregătesc o metodă prin care să-și arate nemulțumirea față de conducerea clubului din Vințu de Jos, aceștia fiind mai deranjați de incertitudinea ce planează asupra clubului, decât față de problemele financiare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii nu duc lipsă de oferte, însă aceștia și-ar dori să rămână la Vințu de Jos. Goronea, Ianc, M. Popa, Stoianof sau Cristi Preda își pot găsi imediat angajamente noi. Mădălin Popa este curtat intens de Industria Galda de Jos, iar lista jucătorilor doriți de alte formații poate continua.

Luni o nouă zi de prostest?

Surse apropiate de echipa vințană susțin că fotbaliștii lui Fogoroși mai pregătesc un nou protest, astfel că nu ar fi exclus ca aceștia să absenteze luni de la antrenament.

Chiar dacă au o relație bună cu Fane Fogoroși, jucătorii sunt conștienți de faptul că se apropie prima etapă și că timpul pntru a-și stabili o nouă destinație se scurtează.

Supărarea jucătorilor justificată parțial!

În acest moment jucătorii lui Fogoroși mai au de primit din partea oficialilor Mureșului salariul aferent lunii mai, iulie și se apropie scadența și pentru luna august.

Cert este că o parte din jucătorii vințeni solicită și plata pe iunie chiar dacă aceasta a fost efectuată în avans în luna ianuarie de către un om de afaceri din Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.