Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Supercupa75Problemele de la Mureșul Vințu de Jos s-au acutizat, iar situația pare să fie fără ieșire. După ce viceprimarul Petru Ioan Barbu a promis sprijin echipei antrenată până ieri de Fane Fogoroși, acesta nu a mai apărut la echipă, fiind plecat la Marea Neagră alături de Ansamblul Vințana. 

Chiar dacă surse apropiate de echipa din Vințu de Jos așteptau ca un om de afaceri din zona (Nemeș) să finanțeze echipa și jucătorii să-și primească o parte din restanțe, acest lucru nu s-a întâmplat, iar piesele grele de la Mureșul Vințu de Jos au intrat în posesia documentelor de transfer.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne-a mințit primarul. A venit de trei ori în vestiar și ne-a promis sprijin financiar. S-a îmbrăcat cu tricoul vințului și ne-a zis că o să fie bine și că își asumă toată responsabilitatea că lucrurile intră pe făgaș normal. După două săptămâni iarăși ne-a promis. Luni, cu o săptămână înainte de a începe campionatul ne-a vorbit cu „bă plecați acasă”, „bă nu mai am soluție”. Sunt dezamăgit complet pentru că am fost mințiți de toată lumea. Și-au bătut joc de 30 de familii și de 1000 de oameni care mergeau la meci. Nu mai înțeleg de ce au vrut să promoveze, mai bine lăsau pe Șurianu Sebeș”, a declarat Ovidiu Stoianof, jucător ajuns la Metalurgistul Cugir, alături de Mădălin Popa.

Ionuț Bratima, Ovidiu Stoianof, Mădălin Popa, Răzvan Dulap, Narcis Rus, Daniel Ianc, Sebastian Culda, Ionuț Tătar și Andrei Moldovan au intrat în posesia documentelor care atestă faptul că sunt liberi să semneze cu orice echipă.

Din 29 iunie șefii clubului nu au găsit soluții pentru a obține finanțarea de la Consiliul Local

Comuna Vințu de Jos pare împărțită în două tabere, iar lupta politică dusă între primar și viceprimar a avut ca rezultat dezintegrarea echipei din Liga a III-a. Cel mai probabil Mureșul Vințu de Jos va înștiința FRF că echipa se va retrage din campionat, iar programul Ligii a III-a, Seria a IV-a ar putea fi refăcut.

Cert este faptul că viceprimarul i-a interzis lui Sorin Drăgan în urmă cu o săptămână să cedeze echipa de fotbal unor investitori privați, edilul solicitându-și mai întâi restituirea sumei de 28.600 de lei, bani pe care viceprimarul Petru Ioan Barbu i-ar fi adus la echipă sub formă de împrumut.

Din păcate din lupta dusă în fruntea Primăriei Vințu de Jos nu au avut de pierdut decât jucătorii, suporterii și iubitorii fotbalului din județ, iar șansele ca Mureșul Vințu de Jos II sau echipele de juniori să participe în competiții sunt reduse, mai ales că AS Mureșul va trebui să restitule 6,7 miliarde de lei vechi către Primăria Vințu de Jos, asta după ce Curtea de Conturi a decis că finanțarea echipei AS Mureșul Vințu de Jos nu a fost legală.

Țuțu Tătar are entorsă la genunchi din Supercupă și nu-și poate găsi echipă!

Un alt caz special este cel al lui Ionuț Tătar, fotbalist accidentat în meciul de Supercupă cu Viitorul Sântimbru.

„Uitați și cazul lui Ionuț Tătar! Am fost mințiți să intrăm în teren în Supercupă, că pentru ei am intrat. Iar caz real, Țuțu Tătar are entorsă la genunchi, iar acest băiat nu-și poate găsi echipă pentru că nu poate merge. Nimeni nu îi dă un telefon să-l întrebe dacă are bani de tratament. Rușine!”, a mai punctat Stoianof.

Ionuț Tătar a ajuns la Mureșul Vințu de Jos de la Luceafărul Oradea, formație ce a promovat în Liga a II-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

 1. Ati vizionat…Dureroasa desfiintare…sau cum sa inconjori de 3 ori Pamantul fara sa iesi din sat…
  Scenariul: Val Groza
  Casting: Dan Manaila
  Oscar pentru efecte speciale: Liv Coacaza
  Figuranti: jucatorii
  Regia: Curtea de Conturi
  :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.