Muresul Vintu de Jos-Viitorul Santimbru67Mureșul Vințu de Jos are probleme mari de efectiv în special în ofenisvă, unde Andrei Molodvan a suferit o ruptură musculară ce îl va ține departe de gazon cel puțin până la finalul actualului sezon. Cum și Ovidiu Stoianof a acuzat probleme medicale și a fost menajat în câteva partide, Dan Mănăilă a cerut expres conducerii să îi aducă un atacant pentru a acoperi acest post.

Andrei Moldovan este un fotbalist tânăr, experimentat la nivelul Ligii a 3-a, care a ajuns la Mureșul Vințu de Jos de la Unirea Jucu. Acesta a punctat în mai multe jocuri amicale, precum și împotriva liderului Viitorul Sântimbru – o dublă în victoria Vințului cu 5-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Moldovan a suferit o ruptură musculară ce îl va ține departe de gazon mai mult timp, iar acest lucru îi dă bătăi de cap lui Dan Mănăilă. În acest sens antrenorul viceliderului a solicitat se se găsească un atacant, care să rezolve problemele din ofensiva alb-albastră.

Mureșul Vințu de Jos a ridicat ștacheta în actualul retur de campionat și a creat un cadru propice de performanță. La echipa de lângă Alba Iulia condițiile de cazare și salarizare sunt cel puțin la nivelul Ligii a 3-a, iar proiectul fotbalistic din comună a fost construit pe baze solide, care să se mențină timp îndelungat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.