IMG_4387Mureșul Vințu de Jos a învins cu 8-1 în partida amicală disputată cu Dalia Sport Daia Română. Elevii lui Fane Fogoroși au fost conduși cu 1-0, însă ulterior au marcat de opt ori și au dat de pământ cu echipa lui Bebe Medrea, tehnician ce are un bilanț negativ din primele două amicale.

Ciprian Brânză a deschis scorul pentru Dalia Sport Daia, în vreme ce vințenii au marcat prin Goronea ( de două ori), F. Morar (de două ori), S. Iacșa, Necreală (autogol), Culda, An. Moldovan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un joc bun, o dispoziție bună la efort. Am jucat cu fosta mea echipă, fiecare și-a apărat șansele și a luptat pentru clubul. Au fost altfel conectați la joc, altfel implicați față de meciul cu Unirea și mult mai responsabili”,  declarat Fane Fogoroși, antrenor Mureșul Vințu de Jos.

Mureșul Vințu de Jos: Al. Samoilă – D. Mărginean, Preda, Dulap, Tătar-  Goronea, Bratima, Popa, S. Iacșa, Stoianof și Ov. Moldovan

Au mai jucat: Cobliș, Coman, Samoilă, Rus, Sârbu Tat, Apetri, Javla, D. Ianc, Culda și F. Morar

Dalia Sport Daia Română: C.Pojar,  Pop, Hârciagă, Hileagă, I. Stoia, D. Boba, Medrea, R. Lungu, Contor, Brânză, Mihălţan.

Au mai evoluat: Mura, Diaconu, V. Cosntantin, M. Hileagă, Grigore, Necreală.

Antrenor: Bebe Medrea

Mureșul Vințu de Jos a jua pe 19 august la Galda de Jos, Supercupa AJF Alba, iar pe 27 august, în cazul în care nu începe campionatul, gruparea din Vinț va juca cu FC Hermannstadt II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.